fbpx

Гороскоп на 22 червня 2019: одному зі знаків Зодіаку краще не планувати на суботу важливих справ

Гороскоп на 22 червня 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.

Одному зі знаків Зодіаку краще не планувати на суботу важливих справ, а ось народжених під іншим знаком очікує великий фарт. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів.

Овен

У суботу, 22 червня, у Овнів можуть виникнути проблеми у стосунках, які здавалися стабільними. Краще не намагайтеся влаштовувати розбирання, оскільки це обов’язково призведе до неприємностей.

Телець

У цей день у вас буде можливість радикально змінити стосунки з близькою людиною. Від вас будуть чекати рішучих кроків, без яких нічого не вийде. Крім того, велика ймовірність ділової зустрічі, однак результат розмови незрозумілий.

Близнюки

Близнюків у суботу чекає шалено спокійний день. Ви зможете вдосталь виспатися, повалятися на дивані і зайнятися тим, що вам так хотілося, але не вдавалося зробити весь тиждень.

Рак

Завтра налаштовуйтеся на активний день, який відніме у вас багато сил і енергії. Цілком можливо, що до кінця дня ви відчуєте втому і роздратування, але не впадайте у відчай – попереду ж іще неділя.

Лев

Якщо ви самотній Лев, то п’ятниця саме той день, коли ви можете зустріти свою любов і покласти основу міцним стосункам. Усім же, хто вже знайшов пару належить займатися побутом і сімейними справами.

Діва

Завтра ви можете зрозуміти і пробачити того, про кого давно думаєте. Є ймовірність того, що у вашому житті намалюються колишні. Що з ними робити – вирішувати тільки вам.

Терези

Гороскоп на 22 червня рекомендує вам зайнятися наведенням порядку. Не тільки в домі, але і в голові. Здається, останнім часом там накопичилося забагато непотребу.

Скорпіон

Завтра вас чекає дуже приємний день у колі сім’ї. Можливо, ви зможете влаштувати свято, вибратися на природу і скупатися в річці. Це саме те, чого ви так давно хотіли і що допоможе вам перезарядитися перед наступним тижнем. Він обіцяє бути напруженим.

Стрілець

22 червня обіцяє бути досить невдалим днем для Стрільців. Краще не виходьте з дому без великої необхідності і не плануйте жодних важливих справ.

Козеріг

Зірки радять: відпочиньте і розслабтеся, робота не втече, а субота для того і створена, щоб віддаватися відпочинку і всяким приємним розвагам.

Водолій

Говоріть сьогодні всім можливостям “так”. Якщо у вас є сумніви, нехай вони відійдуть у сторону.

Риби

Риби, не дійте радикально, проявіть трохи терпіння і все налагодиться.

You cannot copy content of this page