fbpx

Гороскоп на 22 травня 2018: цeй дeнь обiцяє бути насиченим, проте далеко не для всіх приємними подіями

Астрологи розповіли, як варто провести вівторок, 22 травня.

Цей день обіцяє бути насиченим, проте далеко не для всіх приємними подіями. OBOZREVATEL пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному із знаків зодіаку вже сьогодні.

Овен

Сьогодні Овни зрозуміють, що довгий час боролися лише з плодами своєї уяви. Можливо, надалі варто уважніше прислухатися до порад близьких. Вони точно не хочуть вам нашкодити, однак з боку краще бачать ситуацію.

Телець

На вівторок Тельцям не варто намічати глобальні плани, так як є високий ризик того, що вони не збудуться. Постарайтеся також уникати прийняття важливих рішень, а також трохи почекайте з відрядженнями та подорожами.

Близнюки

Близнюків чекає складний у моральному плані день. Вони можуть бути нервозними і проявляти незадоволеність. Тому у вівторок не слід піддаватися загальному настрою і витрачати психологічні ресурси на непотрібні переживання.

Рaк

У вівторок Рaки відчують надзвичайний прилив натхнення. Варто скористатися моментом і реалізувати давні творчі бажання, незалежно від того, якої сфери вони стосуються. Можливо, саме це стане поштовхом для якогось великого та плодового проекту.

Лев

Сьогодні Левів буде оточувати особлива атмосфера, яка допоможе боротися з труднощами, які зустрічаються на життєвому шляху. Варто перестати нервувати й усвідомити, що все найважче вже позаду та пора почати насолоджуватися всім, що вас оточує.

Діви

Можливо, Дівам здається, що вони вирішують справи державної ваги та можуть жoрcтко спілкуватися з усіма оточуючими, але насправді це не так. По-перше, не варто занадто перебільшувати свою значущість. По-друге, людські відносини завжди важливіші, ніж робота.

Терези

У вівторок Терезам бажано виділити час на особистісний розвиток. Візьміться за глибоку книгу або ж послухайте складну та на перший погляд незрозумілу музику. Зовсім не обов’язково відразу розкидатися своїми враженнями – постарайтеся “переварити” інформацію та зробити правильні висновки.

Читайте також: НІКОГО ЇМ НЕ ШКОДА: ТРИ НАЙЕГОЇСТИЧНІШИХ ЗНАКИ ЗОДІАКУ

Скорпіон

Сьогоднішній день обіцяє вам поліпшення фінансового становища. Можливо, вам віддадуть старий борг, або ж вас чекає раптовий виграш. Задумайтеся про те, куди найкраще вкласти гроші, щоб не тільки не втратити фінанси, а й отримати якомога більший прибуток.

Стрілець

Вівторок розставить всі крапки над “і” в безлічі питань. Можливо, Стрільців спустять з небес на землю в професійному плані та покажуть, наскільки дійсність відрізняється від їх вигадок про роботу. Крім того, можливі неприємні особисті розмови.

Козеріг

Сьогодні Козероги мають можливість домогтися успіху в різних життєвих сферах. Єдине, про що варто було б потурбуватися – фінанси. Нечітке матеріальне становище може похитнутися в будь-який момент, тому постарайтеся подбати про заощадження.

Водолій

У вівторок Водоліїв учергове відвідають геніальні ідеї про проведення дозвілля. У той же час, тим складніше їм буде зібратися з силами щодо роботи та всього, що стосується серйозних питань.

Риби

Рибам варто приділити якомога більше часу своїм близьким. Не забувайте про те, хто завжди знаходиться поряд з вами – в хвилини радості та печалі. Влаштуйте приємний відпочинок своїм рідним і коханим, побалувати їх увагою і приємними подарунками.

You cannot copy content of this page