fbpx

Гороскоп на 29 липня 2018: Неділя цього тижня видасться для багатьох знаків Зодіаку справжнім випробуванням

Гороскоп на сьогодні, 29 липня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Неділя цього тижня видасться для багатьох знаків Зодіаку справжнім випробуванням. Однак в метушні настільки активного дня для деяких заховані важливі знаки долі і корисний досвід. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів.

Овен

Овни зараз переживають час великих прибутків, як моральних, так і матеріальних, проте в ці дні вам необхідно не тільки отримувати, але й віддавати. Скористайтеся отриманим досвідом або знаннями для того, щоб допомогти близькими або дурзьям. Якщо у вас немає конкретних цілей, на які потрібні кошти, просто зробіть небайдужій для вас людині подарунок.

Телець

Вихідний, якого ви так чекали, абсолютно відкритий для вас. Сьогодні Тельців супроводжує успіх у будь-яких починаннях і справах, неділя буде сприятливою для самоосвіти та отримання нових знань, для фізичної праці і досягнення нових висот у професійній сфері. Лише визначитеся, куди направите сьогодні ваші сили.

Близнюки

Близнюкам, ймовірно, доведеться взятися сьогодні за незвичну, можливо, навіть мало приємну роботу. Однак не варто сумувати, навпаки, спробуйте проявити ентузіазм. Досить скоро ви переконаєтеся, що в новому занятті приховані важливі для вас нові знання, використовувати які ви зможете вже найближчим часом.

Рaк

Всупереч побудованим планам, Рaкам навряд чи вдасться відпочити. Сьогодні ваші близькі зажадають від вас максимум уваги, можливі випадкові гості і тривалі бесіди на кухні. Не уникайте цих зустрічей, герої сьогоднішнього дня дійсно потребують в вашої допомоги, вашого розумінні та підтримки.

Лев

Не прагніть сьогодні отримати, ймовірно сьогодні Левам доведеться більше віддавати. Помічаєте, що ви залишаєтеся в програші? Напевно, поскупилися раніше. Скористайтеся цим досвідом і розплануйте свої найближчі інвестиції та витрати.

Діва

Доволі приємний вихідний можуть затьмарити маленькі турботи і неприємності, які оточили Дів ще на початку робочого тижня. Ймовірно, незабаром після цього вони були відкладені в довгий ящик, а тепер в ньому просто не поміщаються. Якщо не розпочати їх вирішення вже сьогодні, у найближчі кілька днів вони будуть зaгрoжувати вам моральним і фізичним виснаженням.

Терези

Терезам варто відмовитися сьогодні від фізичної праці і роботи, яка пов’язана з будівництвом, транспортуванням, монтажем. Знаючи коротку але небезпечну стежку, обійдіть її довгою, але безпечною. Вся справа в тому, що сьогодні підвищений ризик травм і жoрcтких падінь в разі ризику і авантюр. Відмовтеся від бажання зіграти в рулетку, у всякому разі сьогодні.

Читайте також: ЛЕДІ В БІЛОМУ: МЕЛАНІЯ ТРАМП ЗАЧАРУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ СВОЇМ ОБРАЗОМ (ФОТО)

Скорпіон

Неділя цього тижня готує для Скорпіонів ряд випробувань, в ході яких доведеться проявити стійкість і моральну витримку, навіть вдатися до тиску на певних людей, щоб довести свою правоту. Адже правда дійсно на вашому боці. Дійте!

Сстрілець

Друзі та близькі привнесуть в ваш вихідний день частку приємного божeвілля. Це вдалий день для творчих пошуків, експериментів та отримання нового досвіду.

Козеріг

Приділіть сьогодні увагу вашому зовнішньому вигляду, простежте за тим, що і як ви говорите. Охайність, ваша харизма і ясно викладені думки сьогодні можуть зіграти дуже важливу роль. Наприклад, вручити вам довгоочікуваний ключ від кабінету, на якому красується табличка нової, вищої посади.

Водолій

Допоможіть сьогодні колезі, порадійте його успіхам, можливо, дайте слушну пораду. Це назавжди закріпить вас в рядах його надійних друзів, до яких ви зможете звернутися за допомогою в режимі 24/7.

Риби

Те, що відбувається навколо, може ввести сьогодні Риб в ступор. Метушня і відсутність будь-якого чітко наміченого шляху зіб’ють вас з пантелику. Однак не втрачайте наснаги і розшифруєте в подіях дня важливі знаки долі, які вбережуть вас від схожого сценарію вже в ході наступного робочого тижня.

You cannot copy content of this page