fbpx

Гороскоп на 3 серпня 2018: цeй дeнь обiцяє бути дуже насиченим і яскравим

Гороскоп на сьогодні, п’ятницю, 3 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Цей день обіцяє бути дуже насиченим і яскравим. Звичайно ж, нарешті прийшла п’ятниця і для багатьох знаків це є чудовим приводом для позитивного настрою, а отже, продуктивного відпочинку в другій половині дня. Не намагайтеся сьогодні поспішати встигнути все – це практично нереально, тому просто відкладіть нетермінові справи на найближче майбутнє. OBOZREVATEL пропонує читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на 3 серпня.

Овен

Представники цього знака Зодіаку сьогодні отримають цікаву пропозицію, від якої буде дуже важко відмовитися. Однак, не приймайте поспішні рішення – вони можуть привести вас до конфліктів. Будьте сьогодні максимально спокійні, і тоді зможете чітко визначити для себе цілі на найближче майбутнє. Також зірки радять не забувати про здоров’я.

Телець

Цей день не буде особливо насиченим для Тельців. Гороскоп на сьогодні радить насолоджуватися тихим, розміреним темпом, адже вам так цього не вистачало. Практично весь час у п’ятницю Ви витратите на вирішення робочих справ, і неодмінно досягнете успіху. Однак, варто пам’ятати, сьогодні є величезний ризик розбіжностей з близькими – будьте до них м’якшими.

Близнюки

Сьогодні зірки обіцяють Близнюкам нелегкий день, особливо це стосуватиметься ділових відносин. Вам доведеться виконати подвійну роботу – і свою, і ваших колег, оскільки, можливо, вони почнуть лінуватися й ухилятися від своїх обов’язків. Будьте суворішими, не давайте себе образити і тоді зможете домогтися поваги. Якщо все зробите правильно – отримаєте винагороду за це.

Рaк

Наpoдженим під цим знаком гороскопу людям сьогодні краще задуматися про своє майбутнє. Здається, щось ви робите не так. Зірки ясно натякають, що обраний вами шлях – неправильний. Краще подумайте про ваші вчинки, поки ще не пізно все виправити. Крім того, сьогодні на вас чекає приємний сюрприз. Приготуйтеся, це буде дуже круто.

Лев

Позитивний настрій і бадьорість духу допоможе Левам знайти сьогодні ту золоту середину, яка приведе до успіху в справах. Не сумуйте, якщо недавно вам не пощастило – життя налагоджується! Гороскоп на сьогодні обіцяє вам успішне вирішення важливого питання, а також приємний вечір у компанії улюблених людей.

Діва

Зірки говорять, що останнім часом представники цього знака трохи задумалися про свої помилки, які були допущені раніше. І, до речі, всесвіт дякує вам за це і сьогодні неодмінно зробить щедрий подарунок, про який ви навіть не здогадувалися. Правильний підхід до самоаналізу приведе вас до довіри з боку оточуючих, і незабаром ви зрозумієте, як це було необхідно.

Читайте також: “ЩO З ВAМИ СТAЛOСЯ?”: ЗМІНА ЗОВНІШНОСТІ ВОЛОЧКОВОЇ ЗДИВУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ (ФОТО)

Терези

У вас не виникає відчуття, що останнім часом всі ваші сили витрачаються даремно? Можливо, ви зв’язалися зовсім не з тими людьми, які не цінують ваших зусиль. Сьогодні якраз відповідний день, щоб це змінити. Крім того, вам сьогодні буде дуже щастити в азартні ігри – не бійтеся ризикувати й отримаєте свій приз.

Скорпіон

Скорпіони останнім часом занадто багато переживають, навіть через дрібниці. Заспокойтеся і не нервуйте без приводу – це не допоможе прийти до заповітної мети, а тільки зашкодить здоров’ю. До того ж, всесвіт раз у раз посилає вам знаки, які говорять: все налагоджується, майте трохи терпіння. Схоже, незабаром ваші справи підуть вгору, так що підготуйтеся до променів слави.

Стрілець

Стрільці, ви дуже близько приймаєте до серця все, що відбувається навколо. Не треба намагатися всім догодити – на милування нема силування. Гороскоп на п’ятницю радить представникам цього знаку Зодіаку висловити в обличчя все, що наболіло тим людям, на яких ви давно затаїли образу. І, водночас, зверніть увагу, що далеко не всі налаштовані проти вас – цінуйте це.

Козеріг

Зірки підказують Козерогам, що для них настали сприятливі часи для самореалізації та просування по кар’єрних сходах. Вам необхідно відкрито заявити про свої бажання і можливості – сміливість неодмінно оцінить вище керівництво. Не відступайте від свого початкового плану. Навіть якщо Вам доведеться зіткнутися з деякими труднощами – тримайте хвіст пістолетом і не смійте опускати руки. Ви не повинні підлаштовуватися під ситуацію: згадайте, заради чого Ви працювали так багато.

Водолій

Сьогодні Вам доведеться змиритися з тим, що не все в світі відбувається так, як вам подобається. Можливо, як попереджає гороскоп на сьогодні, Водоліям доведеться деякий час пробути в компанії людини, яка їх дратує або навіть злить. Пам’ятайте, що від неї може залежати ваше майбутнє і забудьте про свою гордість. Постарайтеся змінити своє ставлення до того, що відбувається.

Риби

Представники цього знака Зодіаку останнім часом стикаються з різкими стрибками настрою, ймовірно, це пов’язано з емоційним сплеском, який нахлинув останнім часом. Від того, як ви ставитеся до конкретної ситуації, буде залежати подальший розвиток подій. Можливо, вам вдасться домогтися того, про що ви давно мріяли, треба просто докласти трохи зусиль.

You cannot copy content of this page