fbpx

Гороскоп на 4 травня 2018: щo обiцяють зірки кожному знаку зодіака вже сьогодні

Астрологи розповіли, як варто провести п’ятницю, 4 травня.

Гороскоп на сьогодні обіцяє всім знакам зодіаку вельми насичений і продуктивний день. Декому варто задуматися про поліпшення свого духовного і матеріального стану, деяким про те, щоб не зіпсувати відносини з рідними. “Обозреватель” пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному знаку зодіака вже сьогодні.

Овен

Сьогодні навколишні, чи то колеги, чи випадкові зустрічні, не дадуть овнам зосередитися. Раз у раз вас будуть відволікати у справах і питаннях, які на перший погляд здадуться дріб’язковими. Не варто дратуватися з цього приводу, поставтеся з розумінням і придивіться до прохань уважніше. Деяким знадобиться ваша тверда і впевнена порада.

Телець

П’ятниця цього тижня – сприятливий день для розвитку своєї справи. Неважливо, вкладаєте ви сили у щось масштабне чи навіть у своє хобі, сьогодні можна цілком присвятити себе улюбленій справі.

Близнюки

Думки про зміну іміджу сьогодні так і просяться назовні. Сміливо вирушайте до стиліста, перукаря, модельєра, ну або просто по бутіках, де ви зможете оновити ваш гардероб. Ідей сьогодні буде хоч відбавляй, при цьому є шанс заощадити.

Рaк

Не найкращий день для суперечок і кoнфліктів, не варто сьогодні затівати суперечки і з’ясовувати відносини. Ваші аргументи прозвучать непереконливо, та й більшість слів пролетить повз вуха ваших співрозмовників. Відкладіть бажання довести свою правоту до завтра і ви здивуєтеся, як легко вам вдасться відновити справедливість.

Лев

Сьогоднішній день може вилитися для левів у фізичне перенавантаження. Відкладіть незначні турботи і візьміться виключно за початкові завдання. Знайдіть час для перерв і не забувайте про повноцінне харчування.

Діва

Дівам варто задуматися про шляхи поліпшення духовного і морального стану. Кінець цього тижня відкриє перед вами кілька можливих варіантів, проте не побалує вас наявністю зайвого часу. Прийняти доленосні рішення необхідно буде вірно і як можна швидше. Будьте пильними.

Читайте також: ОЛЕСЯ В ДЕНЬ СВОГО ВЕСІЛЛЯ БУЛА НАЙЩАСЛИВІШОЮ.ТОДІ ВОНА ДУМАЛА, ЩО БІЛЬШОГО ЩАСТЯ НЕ ІСНУЄ. ТА ВОНА ПОМИЛИЛАСЬ

Терези

За останній час терезам вдалося назбирати чимало енергії, яку утримувати всередині стає все складніше. Сьогодні вам буде надана можливість використовувати її з користю і не зовсім. Вибір за вами.

Скорпіон

Емоційність і тяга до пригод часто призводить вас до нових знайомств з різними людьми. Цієї п’ятниці варто відмовитися від спілкування з незнайомцями, а вже тим більше від спільного проведення часу. Запланувавши відпочинок на п’ятничний вечір, зробіть вибір на користь компанії рідних, близьких або добре знайомих вам людей.

Стрілець

Не варто стрільцям планувати на сьогодні важливі зустрічі і переговори, особливо угоди, які стосуються фінансового прибутку. Цю п’ятницю краще присвятити максимально простим заняттям, які не зажадають ризику і доленосних кроків.

Козеріг

Сьогодні козерогові позаздрять навіть найуспішніші. Те, з якою легкістю ви справляєтеся з завданнями і як знаходите способи отримати корисний досвід, здивує оточуючих. Однак всьому є міра, не варто заграватися і брати на себе зайвого.

Водолій

Приділіть сьогодні особливу увага фінансовим витратам. Гороскоп на сьогодні категорично не радить водоліям кидати гроші на вітер. Розтрати будуть миттєвими і марними. Збережені ж кошти з часом можна буде витратити вигідніше.

Риби

Не піддавайтеся сьогодні на яскраві і спoкуcливі фантазії вашої уяви, важливо зберігати тверезість мислення і залишатися реалістом. Риби сьогодні отримають шанс проявити себе по-справжньому і здивувати керівництво. Загравшись з мріями, ви ризикуєте залишити успіхи лише плодами вашої уяви.

You cannot copy content of this page