fbpx

Гороскоп на сьогодні випробовує декого зі знаків Зодіаку і дасть шанс іншим

Овен. Сьогодні вам треба вирішити багато справ, тому слухайте свою інтуїцію – вона вам радить зробити якнайкраще. Проте, щоб був результат, вам ще треба докласти зусиль і все вдасться.

Телець. Сьогодні не час для розваг, хоч як би вам того не хотілося – ви не отримаєте того задоволення, на яке розраховуєте. Як не дивно, цей понеділок – робочий день для вас.

Близнюки. Сьогодні ви будете вибирати, здавалося б, між однаковими речами, але не спішіть – вони абсолютно відрізняються за своєю суттю. Сьогодні вам точно не варто поспішати.

Рак. Сьогодні ви будете балакучі і дотепні, як ніколи. Проте ваша дотепність може вам нашкодити, тому постарайтеся себе стримувати в вираженні думки.

Лев. Сьогодні ваша голова витатиме в хмарах і ви рідко будете дивитися під ноги. Будьте реалістами і приземліть свою уяву.

Діва. Сьогодні ви будете змушені з головою поринути в плітки аби докопатися до істини і виявити, хто ж їх про вас розпускає. Будьте пильні, бо це для вас стане несподіванкою.

Терези. Сьогодні ви нарешті виразите себе творчо і ці зусилля будуть помічені та оцінені. Повірте, якщо не сьогодні, то дуже скоро плоди вашої творчості дозріють і ви будете приємно вражені результатом.

Скорпіон. Понеділок для вас почнеться з того, що вас відволікатимуть від роботи всілякими дрібницями, а потім ще й докорятимуть за це. Тому не піддавайтеся на провокації.

Стрілець. Сьогодні не думайте, що ви не можете нічого змінити. Ви тільки спробуйте – і має вдатися, адже чудеса трапляються!

Козеріг. Вам здається, що крім вас ніхто нічого не робить. Тому уважно придивіться до ситуації: або це правда, або ви перепрацьовуйте. Зробіть правильні висновки.

Водолій. Сьогодні ви маєте для себе зрозуміти, що з деякими людьми не варто починати й розмови. Тому бережіть свою нервову систему.

Риби. Сьогодні ви будете розчаровані у своїх друзях – чи то вони вас не правильно зрозуміють, чи то ви не зможете донести свою думку… Час поставить все на місце.

Фото: колаж.

10/03/2022

You cannot copy content of this page