fbpx

Гороскоп прихованих достоїнств різних знаків зодіаку

Не всі риси характеру ми можемо розпізнати в співрозмовнику відразу ж. Наш сьогоднішній гороскоп допоможе краще пізнати представників різних знаків зодіаку.

Овен (з 21 березня по 20 квітня)

“Ми приймаємо бій!” – так кричав один з героїв мультфільму про Мауглі. Це про Овна. Він азартний і честолюбний. Любить наздогнати і перегнати. Зробити краще, якісніше, швидше. З цих людей нерідко виходять ідеальні спортсмени і борці.

У сімейному житті напевно виручить ще одна класна якість Овнів. Вони вміють закривати сторінки минулого. Ніякого самокопання. Що було то було! І крапка.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Приховані достоїнства Тельця виявити просто, вони лежать на поверхні. Ці люди люблять їжу і, як правило, мають непогані кулінарні таланти. Головне, дати їм розвинутися. Повіривши в себе, Телець переверне гори на кулінарній ниві.

Так само і з любов’ю до дітей. З Тельців виходять божевільні батьки, хоча мало хто запідозрить таку якість в юності.

Близнюки (з 22 травня по 21 червня)

Близнюки – майстри спорту в області сюрпризів. Виходячи зі своїх можливостей або на Майорку пару квитків куплять, або вечерю романтичну організують при свічках.

Близнюки з числа тих, хто може вислухати і пожаліти. Роблять вони це щиро і з усією душею. Загалом, ви зрозуміли: якщо поплакати, це до Близнюків.

Мають підвищене почуття справедливості. Саме тому до них нерідко звертаються ті, хто хоче почути авторитетну і справедливу думку.

Pак (з 22 червня по 22 липня)

Рак по-хорошому розважливий. Ще його можна порівняти з шахістом. У голові за лічені секунди він програє кілька варіантів розвитку подій і вміє вибрати оптимальний. Pака рідко можна застати зненацька, у нього відмінна реакція і почуття гумору. Найбільш розпечену ситуацію він може перевести в жарт і розрядити атмосферу.

Ще один талант Pака – почуття стилю і смак.

Лев (з 23 липня по 23 серпня)

Уміють віртуозно давати відсіч недоброзичливцям. Це теж можна вважати перевагою? Ну а якщо серйозно, Леви терплячі. Спочатку здається, що вони сибарити і не пристосовані до життя. Ця думка поверхнева. Це глибокі люди, інтелектуали. Головне, захопити їх справою, ну а далі все можна сміливо залишити під опіку Лева. А ще Леви в більшості випадків мрії перетворюють в реальність. Чи то мрії у них правильні, то чи хочуть дуже сильно. Одне зрозуміло: якщо Лев сказав – зробить!

Діва (з 24 серпня по 23 вересня)

Діви – хороші друзі. Навіть в сучасному шаленому ритмі вони готові приїхати на перше прохання, щоб просто підтримати і випити з товаришем чашку кави. Якщо потрібно згенерувати гарну ідею, попросіть Діву. І це будуть зовсім не ірреальні проджекти. Багато що можна втілити в дійсність.

Читайте також: Кожен знак Зодіаку в 10 цитатах: так влучно про них ще ніхто не писав!

З ними ніколи не буває нудно, а це люди цінують більше інших переваг.

Терези (з 24 вересня по 23 жовтня)

Не варто сперечатися з Терезами та битися об заклад. Точно не відомо, як вони це роблять, але … фортуна завжди на їхньому боці.

Терези часто мають відмінну пам’ять і здатні утримувати в голові масу з першого погляду начебто і не потрібних подробиць.

Першокласні організатори. Відмінно впораються з найзапущенішою ситуацією і зуміють все направити в потрібне русло. Головне – розгойдатися.

Скорпіон (з 24 жовтня по 22 листопада)

Уїдливість і ґрунтовність. Якщо Скорпіону від вас щось треба, він доб’ється свого. Вони здатні довго займатися банальними або нудними речами, на які у інших, швидше за все, не вистачить терпіння.

А ще Скорпіон дуже гостинний. Навіть якщо йому буде на наступний день загрожуватиме гoлод, він все одно витягне з домашніх засіків всі запаси.

Стрілець (з 23 листопада по 21 грудня)

Про Стрільців кажуть, що це один з найбільш волелюбних знаків зодіаку. Зацікавлюють протилежну cтать особливою харизмою. Додайте до цього товариськість, ініціативність і швидкість реакції. Власне, можна зрозуміти секрет успіху. Ще одна відмінна якість – оптимізм. З Стрільцем легше пережити найскладніші часи, його віра в світле майбутнє непохитна. Втім, Стрільцям можна вірити, бо їхня інтуїція рідко дає збій.

Козеріг (з 22 грудня по 20 січня)

Можливо, ви і не відразу розпізнаєте в Козерозі честолюбну особистість, але він такий. Представники цього знака прагнуть зробити хорошу кар’єру. А тому, як правило, пунктуальні, послідовні і старанні. У більшості випадків здатні легко впоратися з дуже непростими завданнями.

Козероги охоче допомагають іншим, причому часто безкорисливо. Нерідко стають волонтерами.

Водолій (з 21 січня по 19 лютого)

Незважаючи на вдавану незалежність і строгість, перед нами знак, дуже відданий людям. Нерідкі випадки, коли вони дружать з ким-небудь все життя починаючи з дитячих років. Він легко знайомиться, дружить, фліртує, але при цьому вважає за краще зберігати вірність своїй другій половинці.

Водолії нерідко мають якісь таланти, особливі здібності, частенько мають приголомшливу інтуїцією. Іноді здатні зчитувати настрій близьких навіть на відстані.

Риби (з 20 лютого по 20 березня)

Оптимісти, які прагнуть зробити цей світ кращим, смачнішим, яскравішим, привабливішим. Вони віддадуть останню сорочку, навіть якщо їх ніхто про це і не просить.

Риби мобільні. Багато з них в будь-який момент готові підхопити і відправитися підкорювати нові вершини, досліджувати нові шляхи.

Джерело – КП в Україні

You cannot copy content of this page