fbpx

Гороскоп від Анжели Перл на грудень 2022 року для всіх знаків зодіаку

Відомий астролог Анжела Перл розповіла, що чекає на кожного представника зодіакального кола у грудні 2022 року.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Управитель Овнів Марс відповідає за комунікації. Планета буде ретроградною, а отже, представникам знаку доведеться щось переробити, повернутися до переговорів та налагодити стосунки у сім’ї. Астролог рекомендує не поспішати з прийняттям відповідальних рішень та не гнатися за результатом. Стриманість, відповідальність та увага до деталей допоможуть уникнути неприємностей.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Місяць розпочнеться з розвороту Нептуна у 11-му домі гороскопу, який відповідає за мрії. Це означає, що Тельці зможуть зрушити справи з незворушної точки, визначитися з подальшими цілями, звільнитися від усього зайвого та розпочати шлях до успіху. У грудні будь-які мрії збудуться, якщо вірити у свої сили та не розголошувати планів раніше. Вміння не сходити зі шляху і домагатися поставлених завдань дасть добрі плоди.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюків чекає насичений місяць. Почнеться грудень із розвороту Нептуна у пряме положення, а це означає, що з’явиться можливість приступити до раніше залишених справ і нарешті зрозуміти зміст того, що відбувається в житті. З 3 числа астролог рекомендує діяти, проте не забувати про відповідальність та приймати самостійні рішення. Позитивні зміни не забаряться, якщо не сходити з обраного шляху.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грудень завершує 2022 рік і цей час буде сприятливим для Раків. Фокус уваги буде прикутий до теми стосунків, і представники знаку зможуть здобути своє щастя, а також звільнитися від бід та проблем. Астролог рекомендує відновлювати справи, поставлені раніше на паузу, а також не боятися змін, завдяки яким вдасться залучити в життя успіх і стабільність. Ракам важливо залишатися чесними та незалежними, не поспішати з діями та оцінювати свої сили об’єктивно.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Для Левів починається відповідальний час, коли важливо прислухатися до свого серця і приймати самостійні рішення. Вплив Сатурна в секторі стосунків добре позначається на партнерстві, коли потрібно підписати документи та знайти вірних союзників. Крім того, Леви зможуть визначитися з тим, чи варто продовжувати романтичні стосунки, чи настав час рухатися далі.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Рік добігає кінця, і в грудні на Дів чекає багато позитивних подій. Нептун розвертається в 7-му домі гороскопу, який відповідає за стосунки, і його пряме розташування дасть ясність та розуміння. Представники знаку зможуть взятися за справи, відкладені раніше, а також дізнатися про подробиці та розкрити таємниці. Нові знання допоможуть визначитися з вибором шляху і легко залучити до життя позитивні зміни.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Настає останній місяць 2022 року, який обіцяє бути позитивним. З 3 грудня Нептун розвернеться у прямий рух і несе звільнення від неясності. Представники Знаку зможуть зрозуміти, що потрібно робити у сфері роботи, щоб досягти успіху, і як потрібно розподілити сили для залучення бажаної мети. Астролог рекомендує почати місяць з позитивного настрою, щоб не упустити свого успіху.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Планета-управитель Марс буде у ретроградному русі у домі фінансів, тому Скорпіони мають бути готові до розумної економії. Це означає, що якісь із фінансів затримуватимуться, і для їх отримання доведеться трохи більше попрацювати. Астролог рекомендує Скорпіонам не хвилюватися, щоб не закликати в життя невдачі, а навпаки, згрупуватися і не сходити з обраного шляху.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці в останньому місяці 2022 року отримуватимуть несподівані подарунки долі та зможуть запрограмувати себе на успіх. Важливою подією буде розворот Нептуна у пряме положення. З 3 грудня планета більше не гальмуватиме активності, а отже, настає час для роботи над відкладеними раніше проєктами. Фокус уваги буде прикутий до сектора ресурсів, а отже, буде можливість залучити до життя фінанси та розібратися з проблемами.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козерогів чекає насичений місяць, який принесе багато сюрпризів. 3 грудня Нептун розвернеться у пряме положення, приковуючи фокус уваги до 3 дому гороскопа. Це означає, що увага представників знаку буде прикута до сфери спілкування та контактів. Козероги матимуть змогу відновити справи, пов’язані з переїздом, а також прояснити ті ситуації, які здавалися неоднозначними.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Нептун повертається у прямий рух із 3 грудня. Увагу Водоліїв буде прикуто до другого дому гороскопа, який відповідає за фінанси. Це означає, що вдасться відновити раніше відкладені справи, дізнатися про важливі новини та грамотно розпорядитися отриманою інформацією. Астролог радить не поспішати з витратами і скласти перелік покупок, який убереже від невиправданих придбань.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Грудень розпочнеться з довгоочікуваного розвороту Нептуна у прямий рух. З 3 грудня Рибам буде простіше справлятися із справами та відновити те, що було поставлено на паузу у літній період. У житті відбуватимуться зміни, які допоможуть знайти своє місце під сонцем, отримати право розпоряджатися отриманими знаннями та самостійно обирати напрямок для активної роботи.

You cannot copy content of this page