fbpx

Горить найбільший авіаційний науковий центр росії. Кажуть, що просто трансформаторна будка

Джерело повідомило про ліквідацію загоряння на території Центральний аерогідродинамічний інститут імені професора Жуковського у Підмосков’ї, пише Інтерфакс-Україна.

Інформоване джерело повідомило “Інтерфаксу”, що в суботу в Підмосков’ї горить Трансформаторна підстанція на території Центрального аерогідродинамічного інституту (ЦАГІ) ім. професора М. Є. Жуковського.

“На вулиці Жуковського, будинок 1 спостерігається горіння трансформаторної підстанції на площі 30 кв. м”, – сказало джерело.

Пізніше джерело уточнило, що загоряння на території інституту загасло, а горіння трансформаторної підстанції ліквідовано.

Цікаво, що Центр спеціалізується на «теоретичні, експериментальні та прикладні дослідження в галузі аеродинаміки та динаміки польоту, систем управління, міцності та аеропружності, аеротермодинаміки та газової динаміки, перспективних літальних апаратів, унікальних експериментальних установок гідродинаміки та аероакустики, в тому числі розробки в області нанотехнологій». Проте усі нанотехнології не можуть гарантувати якісну проводку.

https://www.youtube.com/watch?v=eWpP2nu6mX4

Фото: скрін.

05/21/2022

You cannot copy content of this page