fbpx

Господи, я міг прожити найщасливіше життя, якби її щоденник потрапив мені до рук хоч трішечки раніше

Три найважливіших слова, які варто встигнути сказати. Історія, яка перевернула в мені все.

Для щастя одному з них варто було наважитися сказати всього три слова.

9 клас

Вона стояла біля парти з сумним виразом обличчя. Я підійшов і запитав, що сталося. Виявилося, що вона не розуміє математику, звичайно я запропонував їй допомогу! Вона усміхнулася, чмокнула мене в щічку і сказала, що я найкращий друг на світі. А я побоявся зізнатися, що кохаю її.

10 клас

Вона зателефонувала мені і попросила приїхати. Її покинув хлопець і вона не може залишатися сама вдома. Ми сиділи у неї і дивилися фільм, пізно ввечері вона зібралася спати, перед цим поцілувала мене в щоку і сказала, що я найкращий друг на світі. Я ще дужче кохаю її, але чомусь так боюсь в цьому зізнатися!

11 клас

Вона підійшла до мене і попросила піти з нею на випускний бал, бо її хлопець захворів, а сама вона йти не хоче. Я погодився. Вона поцілувала мене в щоку і сказала, що я найкращий друг на світі. А я кохаю її, але так боюся їй у цьому зізнатися.

5 серпня

Вона підбігла до мене, поцілувала в щоку і сказала, що я найкращий друг на світі. І ось вона йде до вівтаря. Яка ж вона красива в цій весільній сукні! Сподіваюся, вона кохає його, адже для мене головне, щоб їй було добре, тому що я кохаю її, але так боюся їй у цьому зізнатися, бо тоді втрачу її!

Через роки…

Я стою на пoхoрoні. Минуло вже багато років, а я все одно кохаю її. Я перебираю її речі, знаходжу особистий щоденник і читаю одну єдину фразу: «Він найкращий друг y світі, ніхто мене не розуміє крім нього! Скільки разів він виручав мене. Втішав, коли мене кидали хлопці, навіть ходив зі мною на випускний бал. Я так кохаю його, але дуже боюся в цьому зізнатися, тому що боюся його втратити!»

Не втрачайте момент і коханих людей!

За матеріалами – Клубер..

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page