fbpx

Готуйтеся до того, що кожен гість питатиме рецепт: смачнезний салат з корейкою і сухариками

Незрівнянний салат з корейською морквою і сухариками: всі питають рецепт.

Коли гості вже на порозі і часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде такий простий і швидкий рецепт.

Незрівнянний салат з корейською морквою і сухариками завоює серця ваших гостей: готуйтеся до того, що у вас постійно будуть просити рецепт. Як правило, всі інгредієнти (а їх не так вже й багато), які потрібні для закуски, є в холодильнику. Салат виходить ароматним, ситним, з пікантним смаком. Він стане не тільки окрасою святкового столу, а й урізноманітнить повсякденне меню. Його з успіхом можна подати на вечерю, обід – або просто перекусити протягом дня.

Нам знадобиться:

  • три зварених круто курячих яйця;
  • 200 грам ковбаси салямі;
  • 200 грам корейської моркви;
  • одна пачка сухариків з будь-яким смаком;
  • домашній майонез – до смаку.

Незрівнянний салат з корейською морквою і сухариками: покроковий процес приготування

Заздалегідь необхідно буде відварити до готовності курячі яйця. Щоб жовток залишався красивим і не потемнів, яйця слід варити не більше 8 хвилин після закипання.

Зварені круто яйця охолоджуємо в холодній воді і очищаємо від шкаралупи.

Корейську моркву можна купити в магазині, благо зараз є великий вибір.

Сухарики можна купити будь-які, але вибирайте ті, які призначаються саме для салатів. До речі, дуже смачні сухарики можна зробити з чорного або білого хліба в духовці: вони теж підійдуть для цієї страви.

Курячі яйця нарізаємо тонкими довгими смужками. Є така думка, що всі продукти для салату повинні бути нарізані однаковим чином. В такому випадку салат виходить не тільки красивим, але і більш смачним.

Копчену ковбасу (можна не тільки салямі брати) очищаємо і нарізаємо соломкою.

У салатник викладаємо нарізані яйця і копчену ковбасу, додаємо моркву по-корейськи: її кількість можете регулювати на свій смак.

Відправляємо до решти продуктів сухарики, заправляємо майонезом – і можна подавати на стіл. Тільки дайте йому постояти хвилин 15, щоб сухарики теж просочилися майонезом.

Читайте також: Цi дев’ять салатів можна їсти навіть після 22.00, і на вазі ви плюс не побачите

Порада. Для заправки найкраще використовувати смачний густий майонез, який можна приготувати за кілька хвилин в домашніх умовах.

Незрівнянний салат з корейською морквою і сухариками стане відмінним перекусом, закускою для святкового столу або легкою вечерею. Готується він на подив просто і швидко, а виходить неймовірно смачним. Якщо у вас є свої варіанти приготування подібних салатів, пишіть в коментарях.

Смачного усім і чудового настрою.

За матеріалами .

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page