fbpx

Готуємо желейно-сирний торт за рецептом незрівнянної Лілії Ребрик

Телеведуча Лілія Ребрик розповіла, як приготувати смачний і корисний десерт для всієї родини. Він складається з трьох шарів: бісквіта, сирного мусу і фруктового желе. За матеріалами Погляд.ua

Інгредієнти:

Яйця – 11 шт.
Цукор – 1 стакан
Борошно – 1 склянка
Сир – 500 г

Читайте також: Речі, які категорично не можна робити в присутності своїх дітей

Лимонне і вишневе желе
1. Спочатку потрібно спекти бісквіт. Візьміть 4-5 яєць. Збийте білки, потім додайте склянку цукру, потім додайте жовтки і акуратно перемішайте. Потім додайте склянку борошна. Перемішайте все це міксером. Отриману масу вилийте до форми, застеленої папером для випічки. Поставте до духовки, розігрітої до 180 градусів. Через 50 хвилин бісквіт буде готовий.

2. Далі потрібно зробити сирний корж. Візьміть 500 г сиру. Пропустіть його через м’ясорубку. Додайте два жовтки, цукрову пудру (за смаком) і холодне, але не застигле желе жовтого кольору (трохи менше склянки). Цю масу викладіть зверху на готовий бісквіт і поставте до холодильника.

3. І ще потрібно зробити третій корж. Візьміть 4 білки, неповну склянка цукру – збийте до піни. Влийте повільно остигле, але не застиглий червоне желе (трохи менше склянки). Плюс половина ложечки швидкорозчинного желатину. Залийте на сирний шар і знову поставте до холодильника. Зверху можна нарізати будь-які фрукти.

You cannot copy content of this page