fbpx

Грошовий гороскоп на зиму 2022-2023 р. для всіх знаків зодіаку

Астрологи розповіли, на кого зі знаків зодіаку взимку 2022-2023 р. чекають приємні фінансові сюрпризи, а кому доведеться проявити обережність і затягнути пояс тугіше.

Овен. У першій половині зими Овнам допомагатиме Юпітер, який подарує вам удачу та прибуток. Це буде чудовий період для довгострокового планування та вирішення важливих фінансових питань. А ось із середини січня ви станете невпевненими. Через постійні сумніви ви ризикуєте зробити помилки, спровокувати конфлікти та втратити багато ресурсів, насамперед енергетичних та фізичних.

Телець. Тельцям краще займатися рутинними, поточними завданнями. Більше відпочивайте та робіть те, що вам подобається. Після Нового року розпочнеться сприятливий період для кар’єри, успіху у справах, переговорах та додаткового прибутку. Можливі ділові поїздки чи навіть переїзд до іншого міста.

Близнюки. Близнюкам астрологи радять бути обережними взимку. Вам може перешкодити зайва гордовитість та самовпевненість. Ви також ризикуєте не помітити обману. Зосередьтеся на найголовнішому та не розмінюйтесь на дрібні завдання та фінансові авантюри. Невизначені перспективи вам не потрібні. У вихідні відпочивайте та не тягніть роботу додому.

Рак. Раки замисляться над тим, щоб змінити роботу і навіть сферу діяльності. Чудовий час для навчання та підвищення кваліфікації. Це допоможе вам отримувати гідну заробітну плату в майбутньому. Також пошукайте додаткові джерела доходу, а ось великі покупки поки не робіть. Під час зимових канікул вкладіть кошти у відпочинок свій та своєї родини.

Лев. Зима для Левів розпочнеться з дрібних неприємностей, у тому числі конфліктів, поломок, власних помилок та різноманітних подій. Астрологи радять стримати свою впертість і гордість і звернутися за допомогою. Не беріть участі у сварках і не псуйте стосунки з колегами. У грудні можливе підвищення на посаді або збільшення зарплати.

Діва. Дівам потрібно запланувати відпочинок на січень 2023 року. Бажано вирушити до іншого міста чи країни. Важливо відновити сили та енергію, щоб розпочати подолання нових трудових випробувань. В результаті наприкінці зими ви отримаєте небувалий прибуток і значно збільшите свій капітал. Грудень підходить для пошуку чи зміни роботи.

Терези. У Терезів взимку з’являться всі шанси, щоб проявити свої таланти та здібності. Крім того, деякі представники знаку вирішать змінити вид діяльності або розпочати власний бізнес. Наберіться терпіння та уникайте конфліктів із колегами і, тим більше, з начальством. Навчіться чогось нового, використовуючи свої знання та досвід.

Скорпіон. Скорпіонам слід зайнятися навчанням — нові знання стануть чудовим фундаментом для прибутку вже найближчим часом. Не виключено, що ваше хобі почне давати непогані додаткові гроші. Будьте готові до вкладень у власне житло та налагодження побуту. Не відкладайте на потім особисті справи, а також не забувайте про відпочинок. Набирайтеся сил та енергії, адже навесні вам захочеться вчитися та рости професійно.

Стрілець. Стрільцям ця зима принесе цікаві та вигідні пропозиції. Однак важливо вивчати всі пункти угод, щоб зробити все правильно і не залишитись у мінусі. Кожне своє рішення приймайте обдумано та ретельно. У лютому доведеться зайнятися рутинними справами, але вони принесуть вам непоганий дохід. Тому не нарікайте на долю. Будьте наполегливими і працелюбними — і отримайте гідну винагороду. Але не поспішайте витрачати зароблені гроші на все поспіль. Вирішіть, що для вас зараз найпотрібніше.

Козоріг. Зима для Козорогів стане часом процвітання та успіху. Будьте терплячішими і наполегливішими, і тоді вам вдасться втілити в реальність усі свої намічені плани. Всі проекти ви завершите дуже ефективно та отримаєте непоганий прибуток. Можете претендувати на просування по службі та фінансові бонуси. Крім того, можна ризикнути та відкрити власний бізнес.

Водолій. Водолії в грудні ризикують розлінитися і втратити чудові шанси та можливості. Ще й багато вихідних днів вас розслаблять. Вам не можна байдикувати, інакше залишитеся без роботи і без грошей. На початку зими складіть план роботи та правильно розставте пріоритети. Не залишайте нічого на потім — вирішуйте питання в міру надходження, а також одразу починайте реалізувати свої перспективні ідеї.

Риби. До лютого Рибам не можна укладати жодних великих грошових угод. Також скоротите витрати, інакше ризикуєте залишитись ні з чим. Можливо, навіть у січні у Риб не буде можливості відпочити, зате зірки передбачають представникам знаку успіх у фінансах, у пошуку нових співробітників, проектів чи вакансій. Особливо пощастить нещодавнім студентам, які до лютого зможуть знайти достойну роботу.

You cannot copy content of this page