fbpx

Гучне прощання з “Героєм”. В центрі Донецька і місці де повинно було пройти прощання з “Корсою” пролунали потужні вибyхи

Нещодавно з’явилось повідомлення про те, що в окупованому рф Донецьку на території Драматичного театру вранці пролунали потужні вибyхи. Нагадаємо, що там повинна була відбуватися церемонія прощання з однією із військових так званої ДНР, колишньою підполковницею МВС України, яка перейшла на бік ворогів у 2014 році.

Відповідне повідомлення з посиланням на пропагандистські ЗМІ рф, оприлюднило видання “Фокус”.

Цитуємо:

“О 10:29 російські журналісти повідомили, що центр Донецька знаходиться під інтенсивним обстрiлом, завдано удaру по драмтеатру, де мало відбутися прощання з Ольгою Качурою.

За даними ЗМІ, людей, які були присутні на заході, евакуювали у сховища, церемонія на той момент не розпочалася”.

Зазначимо, що у середу, 3 серпня, стало відомо про те, що колишня співробітниця української міліції, яка перейшла на бік ворога у 2014 році, Ольга “Корса” відправилась на концерт Кобзона.

“Корса” керувала дивізіоном “Градів”, який обстрiлював території поблизу населених пунктів Іловайськ, Дебальцеве, Вуглегірськ, Маринівка, Авдіївка Донецької області.

Cьогодні ж стало відомо, що Ольга “Корса” отримала таки звання так званого “Героя” від влади рф. Правда, отримувати його вже нікому.

04,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page