fbpx

Хлопець в 22 роки зробив ремонт ванної кімнати в подарунок мамі – все своїми руками

Ви, напевно, зараз скажите, що 22-річний хлопець, сам робить ремонт в будинку – звичайне явище. Але подивимося правді в очі: далеко не всі сучасні молоді чоловіки здатні хоч щось зробити своїми руками.

Тим більше, коли мова йде про роботу таких масштабів, як капітальний ремонт ванної кімнати. Тому ми сьогодні маємо намір більше хвалити, ніж критикувати.

Крім того, ремонт в цьому випадку є подарунком для коханої мами, яка надовго поїхала по роботі, і лише одне це дорогого коштує.

Читайте також: Молода пара поставила собі за мету і перетворила сільську халупу в заміський будинок своєї мрії

А тепер ближче до суті питання. До переробки на стінах ванної була відносно свіжа плитка, однак стан підлоги і комунікацій залишали бажати кращого. Все це виглядало зношеним і явно вимагало термінової заміни і ремонту.

На першому етапі потрібно було позбавлення від всього старого і непотрібного. Найбільше мороки виникло з важкою чавунною ванною, винести яку хлопцю допомогли друзі.

На місце старої ванни прийшла красива нова, а до неї наспів і свіжий змішувач. Основним кольором для обробки стін був обраний білий. Він нейтральний і в той же час створює атмосферу чистоти і візуально розширює простір. А для того, щоб кімната не виглядала блідою, розбавити білий було вирішено темною плиткою, що імітує дерево.

Акцентна стіна – ідеальне рішення по співвідношенню ціна / зовнішній вигляд. Крім того, заздалегідь була підведена проводка для примусової вентиляції і освітлення.

Також у ванній, нарешті, з’явилися такі необхідні речі, як полотенцесушка та імпровізована тумба під раковиною, зроблена з плитки. Все разом це робить кімнату більш функціональною і красивою, погляньте самі – різниця колосальна.

Сама ванна, як це зазвичай буває в наших краях, крихітна, та ще й витягнутої форми. Хорошим рішенням для економії простору було встановити туалет і відразу за ним поличку з вирізом під бачок. З одного боку додаткове місце для різного роду баночок, а з іншого – це дозволило приховати від очей комунікації.

Всього в проекті було задіяно два кольори: білий (плитка і сантехніка) і дерево (акцентні стіна, підлога і тумба). Результат радує око, до того ж подібний мінімалізм зараз дуже актуальний.

Нестандартна форма вентиляція і дзеркало з підсвічуванням змусили ванну виглядати сучасно і дорого. Притому, що сам ремонт вельми бюджетний.

В цілому результат вийшов дуже гідним. Особливо якщо враховувати вік виконавця і відсутність досвіду в цій справі. А ви б хотіли собі такий ремонт?

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page