fbpx

Хочете швидкo підтягнути шкіpу oбличчя? Записуйте рецепт! Пропонуємо вам просту, але дуже ефективну маску для експрес-oмoлодження

Хочете швидко підтягнути шкіру обличчя? Мрієте розгладити зморшки? Пропонуємо вам просту, але дуже ефективну маску для швидкого омолодження. Проведіть процедуру вже сьогодні – ваші подруги вас не впізнають, настільки буде хороший ефект! Записуйте рецепт!

Підтягуюча маска для всіх типів шкіри обличчя з олією жожоба.

До складу олії входять амінокислоти, і протеїн, який своїми властивостями нагадує білок колаген, необхідний для підтримки пружності та еластичності нашої шкіри. Цим більшою мірою і пояснюється така популярність застосування олії жожоба для обличчя.

Маска для обличчя з олією жожоба добре зволожує і живить шкіру, так само володіє відмінною підтягуюючрю дією. Так як до складу входить лимонний сік, маска ще й відбілює ластовиння і пігментні плями. Якщо у вас сильно суха шкіра, лимонний сік додавати не потрібно. Таку маску можна робити один раз на тиждень.

Читайте також: Часто прокидатися вночі у той самий час – це сигнал, який не можна ігнорувати! Прочитайте, чому це відбувається!

Склад:

  • Олія жожоба-1 ст.л
  • Курячий жовток-1 шт
  • Лимонний сік-1 ст.л
  • Рідкий мед-1 ч.л

Застосування:

1. Змішати жовток з лимонним соком і медом

2. Влити в суміш підігріту олію жожоба

3. Нанести на шкіру обличчя на 15-20 хвилин

4. Змити теплою водою

Олія жожоба – неймовірний продукт швидко омолодить вашу шкіру і розгладить зморшки!

За матеріалами.

03/17/2019

You cannot copy content of this page