fbpx

Хочу одразу попередити, що в суботу прийде холодний атмосферний фронт: синоптик повідомила, коли в Україні зміниться погода

В п’ятницю, 13 вересня, очікується тепла погода без опадів, а в суботу-неділю — похолодання.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

“Забігаю трохи наперед і одразу хочу попередити, що в суботу довготривалий приємний диктат антициклону порушить холодний атмоферний фронт. Це станеться у суботу-неділю.

Фронт принесе дощі на Захід та Північ України вкупі із зниженням температури повітря. Оскільки ми вже забули, що таке дощ, нагадую: дощ – це вода, яка утворюється при конденсації водяної пари, що випадає з хмар і досягає земної поверхні у вигляді крапель рідини.

Разом із зміною погоди можуть прийти мігрені, сонливість, загострення судинних недуг, так що не лякайтеся, а підготуйтеся.
Але поки що, завтра, у п’ятницю, 13 вересня, ніяких забобонів та страхів – скрізь буде сухо та тепло, в межах України +24+30 градусів.

У Києві найближчої доби опадів не передбачається, завтра вдень максимально близько +28 градусів. У столиці дощ найбільш ймовірний вночі та вранці 14 вересня. Хто в суботу жениться, не переживайте, вдень знову прояснить. Проте знизиться температура повітря, у суботу в Києві +21 градус, у неділю +19 градусів. Холодці не розтечуться))

А завтра – все ще синоптична розкіш, не пропустіть цей день, він буде хорошим, не зважаючи на збіг п’ятниця, тринадцяте”- зазначила Діденко.

You cannot copy content of this page