fbpx

Холод повернеться після 8 березня: народний синоптик розповів, коли чекати морозів

Після сонячного дня 8 березня Україну очікують ще два дні з теплою погодою, а з початку наступного тижня синоптики прогнозують похолодання, пишуть “Факти”.

Сильні морози малоймовірні, але можливі дощі та мокрий сніг. Про це виданню розповіла заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

Народний синоптик Леонід Горбань погоджується, що похолодання прийде з 10-12 березня, на наступному тижні вночі можливі невеликі морози до -3 … -4 градусів. Такі «гойдалки» продовжаться до приходу метеорологічної весни.

У суботу, 9 березня, повинні закінчитися нічні заморозки, вночі стовпчики термометрів покажуть значення вище нуля. Вдень особливо тепло буде в південних областях.

Читайте також: “То скільки ж шматок стейка коштує!” Українців розлютили ціни на Буковелі(фото)

Наприклад, в Одесі повітря прогріється до 17 градусів. На більшій частині України без опадів, а ось на Прикарпатті, Полтавщині та в Луганській області очікуються дощі.

З 10 березня стабільно тепла погода збережеться в східних областях, а на решті території трохи похолодає. В середньому очікується 8-13 градусів тепла. У північних і північно-східних областях буде холодніше: у Чернігівській – до 9 градусів тепла, в Сумській – не більше восьми градусів вище нуля.

Вдень і вночі очікуються дощі.

03/09/2019

You cannot copy content of this page