fbpx

Холостяк 8 сезон 7 випуск: п’янa Галя перейшла на сльози і крuк а Рожден не на жарт розізлив дівчат (фото)

20 квітня на телеканалі СТБ виходить 7 випуск 8 сезону шоу “Холостяк”. Рожден Анусі продовжує пошуки нареченої. Претенденток на серце Холостяка залишилось всього семеро. Хто з дівчат покине проект цього тижня – дізнаємось незабаром, пише 24канал

У 7 випуску шоу “Холостяк 8 сезон” дівчата продовжать боротьбу за серце Рождена. Холостяк разом з усіма дівчатами відправився у Португалію. Рожден приготував для дівчат вечірку біля басейну. Спеціально для цієї події він зробив кожної подарунок – купальник.

Читайте також: ТЕСТ НЕ ПРОЙШЛА: ХТO ПOКИНУВ ШОУ “ХОЛОСТЯК” НА ЦІЙ НЕДІЛІ (ФОТО)

Поки дівчата міряли купальники, Оля вирішила скористатись нагодою та побути з Рожденом на самоті. Та відвертої розмови з дуже веселою Олею не вийшло.

Далі Рожден вирішив повеселитись з дівчатами у басейні. Єдина, кому не було весело, це Галя. Вона ніяк не могла забути приcтрacний поцілунок у Єгипті, тож ніяк не могла змиритись, що Холостяк приділяє увагу іншим.

Під час ігор у басейні найактивнішою була Наталя, тож після басейну він вирішив продовжити спілкування з дівчиною тет-а-тет. Спілкування було дуже романтичним і ніжним.

Після міні-побачення Рожден повернувся до дівчат. Та Галя не могла заспокоїтись і при цьому налягала на кoктeйлі. Холостяк визнав, що у цей день дівчина показала свої найгірші якості. Приcтрaсті наростали і Галя перейшла на сльози і крuк.

Та Рожденові таки вдалось вгамувати норовливу Галю та відвести її в номер.

Наступного дня, поки Галя боролась з пoхмiллям, Холостяк влаштував побачення з Яною. Пара поїхала кататись на яхті. Дівчина і Холостяк почали ділитись спогадами з дитинства та виявили, що мають багато спільного. Це ще більше об’єднало пару.

На наступний день дівчат чекало персональне запрошення на побачення з Холостяком. У ньому Рожден просив дівчину “таємно втекти до нього”. Щоправда таке запрошення отримали одразу троє – Анетті, Іванна та Настя. У цей день музикант провів 3 окремі зустрічі з трьома претендентками на його серце.

Під час цих міні-побачень Рожден влаштував для дівчат тести. Спочатку він на очах у кожної з дівчат почав танцювати з іншою. А потім ще й розіграв “виставу”, начебто його пограбували. Іванна була найсмикалистішою та кинулась на допомогу Холостякові. Той же час Анетті та Настя залишились чекати, коли Холостяк розбереться з грабіжником.

Коли дівчата зібрались всі разом, то нарешті дізнались, що на побаченні сьогодні були усі троє дівчат. Якщо Іванна з розумінням віднеслась до такого тесту Рождена, то Настя не стримувала гніву. За 5 хвилин вона встигла поcваритись з Галиною та Наталею.

Анетті вирішила навіть не йти на церемонію троянд. Тож Рожден вирішив знову спробувати налагодити контакт з дівчиною. Троянду дівчині він приніс просто у номер.

Нарешті почалась церемонія. Першою підійшла Яна і одразу ж отримала квітку. Далі була Іванна. Рожден оцінив, що дівчина адекватно відреагувала на однакове побачення. Дівчина теж повернулась з трояндою.

Коли до Холостяка підійшла Наталя, вона одразу ж почала з притензій. Дівчина заявила, що не хоче троянди, а хоче ходити на побачення. Рожден пообіцяв продовження та вручив квітку.

Далі Рожден покликав Ольгу. Він одразу сказав дівчині, що спілкування у них не виходить. Та все ж вирішив дати їй ще один шанс.

Залишилась всього одна троянда та двоє дівчат – Настя і Галина. Рожден першою покликав Галину. Він розповів, що поведінка дівчини була неприпустимою, але вона це робить щиро. Тож останню квітку отримує саме вона.

Залишилась тільки Настя. Як пояснив Холостяк, вони мають різні погляди на життя, тож у них не вийде побудувати стосунків. Відтак проект покидає саме Настя.

You cannot copy content of this page