fbpx

«Холостяк-8»: така скромна і стримана Галя на берегах гарячої Португалії покаже себе — іншою (відео)

На цьому тижні Дівчата продовжать бoрoтьбу за серце головного героя на атлантичному узбережжі, де їх чекає незабутній відпочинок, неймовірна романтика і нові випробування для їхніх почуттів.

«Ми всі разом приїхали відпочити в Португалію, наповнену сонцем і океанським повітрям. Маю велику надію, що ми станемо ближчими один до одного, а відносини заграють новими фарбами », – говорить Рожден.

І в перший же день Холостяк приготував для дівчат вечірку біля басейну. Спеціально для цієї події він зробив дівчатам подарунок – кyпaльник. І тільки Оля зрозуміла по-швидкому приміряти презент і особисто першою сказати «дякую» головному герою. Завдяки її ініціативності у них вийшло поспілкуватися тет-а-тет.

Рождену важливо було дізнатися щось про Олю, адже його головна претензія до неї – відсутність конкретики у відповідях.

На вечірніх посиденьках біля басейну Рожден, запропонує відверто висловитися про найважчі моменти на проекті, і зізнається, що для нього – це момент прощання з дівчатами під час Церемонії троянд.

Але одкровенням дівчат завадить Галя, яка під впливом aлкoгoлю закотить Рождену сцену ревнощів, через яку вечір доведеться перервати …

Читайте також: «ОЛЕНКА? ОТА – СИРОТА?» – ВИТРІЩИЛАСЯ НА СИНА ВІРА ПАВЛІВНА, КОЛИ ТОЙ СПОВІСТИВ ПРО СВОЄ РІШЕННЯ. ТА НІКОЛИ!

А вже на наступний ранок, Рожден запропонує Яні відправитися у відкритий океан, щоб зловити акулу.

Якою буде реакція Яни на таке побачення?

А також на цьому тижні Холостяк проведе перевірку для Іванни, Насті і Анетт. Як відреагують дівчата, коли дізнаються про те, що Рожден їх перевіряв, і чому після цього побачення одна з учасниць прийме рішення не приходити на Церемонію троянд, дізнаємося вже в цю п’ятницю, о 20:00 в ефірі романтичного реаліті «Холостяк» на СТБ.

Вже завтра #холостяк8

Допис, поширений Холостяк СТБ (@holostyakstb)

Джерело.

You cannot copy content of this page