fbpx

“Хотіли купити одне авто, а назбирали на два”. На благодійному ярмарку в Чернівцях вторгували 167 тисяч гривень

В неділю в Жовтневому парку в Чернівцях відбувся благодійний ярмарок. Там можна було купити одяг, їжу та патріотичні речі. З продажу вдалося зібрати 167 тисяч гривень на купівлю автомобілів для ЗСУ.

Про це в коментарі Суспільному сказала очільниця міського департаменту соціальної політики Наталія Фрунзе. Ярмарок організувала громадська організація “Крик душі” матерів та дружин бійців ЗСУ.

На ярмарку можна було купити картини, сувеніри з українською символікою та вироби з дерева. Також у продажі був новий одяг та вишиті сорочки й рушники.

Деякі речі розігрували на аукціоні, зокрема ящики від снарядів, які з передової привіз військовий капелан Василь Гасинець. Речі, які не купили на аукціоні в цей день, спробують продати через інтернет, каже Наталія Фрунзе.

На центральній алеї у парку Жовтневому облаштували ятки та вітрини, а також польову кухню, де волонтери готували страви на вогні: плов, смажену картоплю та м’ясо.

Волонтери влаштували розваги для дітей.

Також у парку відбувся концерт за участі місцевих виконавців.

Загалом планували зібрати 80 тисяч на купівлю автобуса для українських військових, але тепер шукатимуть для купівлі ще один автомобіль, бо зібрали більше.

Фото: suspilne.

07/04/2022

You cannot copy content of this page