fbpx

Хрустка “тигрова” скориночка і пухкий м’якиш. Улюблені булочки моїх діточок “Тигрові”

Хрустка “тигрова” скориночка і пухкий м’якиш. Улюблені булочки моїх діточок “Тигрові” Джерело

Інгредієнти :

  • Борошно пшеничне – 3,5 скл.
  • Вода – 1 скл.
  • Молоко – 0,5 скл.
  • Дріжджі – 2,5 ч. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Масло вершкове -2 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Борошно рисове – 3/4 скл.
  • Олія – 1 ст. л.

Читайте також: Відбивні по-новому! Дуже рада, що знайшла цю маленьку фішку, яка робить відбuвні ідеальними: пишними, а м’ясо соковитим

Спочатку замісити основне тісто.

Підготувати опару: в теплому молоці розмішати цукор і дріжджі, залишити на 15 хв. до появи пухирців. Далі до опари підмішати інгредієнти, які стосуються основного тіста.

Місити тісто хвилин 5-7, потім накрити плівкою і залишити підніматися при кімнатній температурі на 1-1,5 години. Через 1-1,5 години тісто збільшилася в 2 рази.

Далі на стіл перенести тісто і розділити його на 4 частини. Вийде 4 великих булочки. Можна
розділити на 6 частин.

Укласти булочки на деко, застелене папером, і накрити плівкою. Залишити на 20хв.

Поки булочки підходять під плівкою, підготувати друге, рисове тісто, на основі рисової муки. Ним треба змастити булочки для отримання тигрової скоринки.

У чашці змішати всі складові рисового тіста і залишити на 15-20 хв. Тісто не повинно бути густим або дуже рідким. Воно повинно спадати з вінчика, але не розтікатися занадто сильно. Врегулювати густоту можна, додавши трохи більше рисового борошна або води.

Якщо тісто буде дуже рідким або дуже густим, то тигрова скоринка не вийде такою виразною.

Нагріти духовку до 190 градусів. Булочки щедро змастити пензликом рисовим тістом кілька разів. Пензликом  прибрати стікаюче біля основи рисове тісто, якщо його залишити, то низ некрасиво підгорить.

Відразу поставити деко в духовку і випікати близько 20-30 хв до золотистокоричневого кольору. Час залежить від розміру булочок.

Може бути це особливість моєї духовки, але випікала я при 200 градусах.

читайте також: — Жінки наперекір усьому дітей у світ проводять. А ти не змогла, – сухо сказав Артем, – Ну і що, що я просив оте зробити, у тебе теж голова на плечах є. Що ж ти за людина після цього, що за жінка.  Я одружуюсь на Тетяні, вона винoшує моє дитя

Хрустка скоринка і пухнастий м’якуш!

You cannot copy content of this page