fbpx

Хто вони найкрасивіші турецькі актори, які підкорили мільйони жінок!

З недавніх пір турецькі серіали завоювали серця вітчизняних телеглядачів. Не в останню чергу завдяки зовнішності багатьох акторів-чоловіків.

Про цих красенів тепер мріють не тільки туркені, а й дівчата по всьому світу.

Еркан Петеккая

Народився Еркан сорок сім років тому в невеликому містечку на сході Туреччини. Коли Петеккая був ще дитиною, його родина переїхала до Стамбула. Будучи студентом Анатолійської державної консерваторії, підробляв садівником, барменом і вуличним торговцем. У двадцять два роки Еркан став актором Стамбульського театру. Вперше на екрані він з’явився в 1990 році, але слава прийшла тільки через вісім років, коли актор знявся в серіалі «Сонячні дні».

Зараз Петеккая – один з найбільш високооплачуваних акторів турецького кінематографа. Зі своєю дружиною Дідем він познайомився на весіллі друзів. Дідем він зробив пропозицію вже на другому побаченні. У шлюбі вони вже п’ятнадцять років.

Халіт Ергенч

Халіт – уродженець Стамбула. Виріс в творчій родині. Перший час мріяв про кар’єру моряка далекого плавання. Але захоплення танцями і джазом «повернуло його в сім’ю». Здобувши вищу технічну освіту, Халіт Ергенч вступив до консерваторії. Спочатку Халіт грав в мюзиклах і знімався в музичних кліпах. Серіал «Чорний ангел» став для Халіта першою роботою в кіно. Після цього актор вирішив повчитися і набратися досвіду за океаном.

Халіт Ергенч в кіно вже майже двадцять років. Найбільшу славу йому приніс серіал «Величне століття, де Халіт виконав головну роль. Для того, щоб вжитися в роль Сулеймана актор перелопатив величезну кількість історичної літератури. Одружений на актрисі Бергюзар Корель.

Бурак Озчивіт

Бурак за освітою актор. Але спочатку вирішив податися в манекенники. Озчивіт – переможець національного конкурсу краси серед чоловіків «Best Model». На конкурсі «Best Model Of The World» він став другим.

Завдяки своїй привабливій зовнішності, Бурака часто запрошували рекламувати найвідоміші бренди Європи. У кіно знімається з 2007 року. Популярність йому принесла роль Малкочоглу Балі Бея у «Величному столітті». З 2017 року один з найбажаніших чоловіків Туреччини живе в шлюбі з колегою по акторському цеху – Фахріє Евджен. До весілля пара зустрічалася два роки.

Чагатай Улусой

І хоча Чагатаю пророкували акторську кар’єру ще в підлітком віці, але для майбутньої професії хлопець вибрав ландшафтний дизайн. Крім того, Улусой ще дуже любив грати в баскетбол. Якось Чагатай все-таки прислухався до слів друзів і записався на курси акторської майстерності. Як виявилося, це був його щасливий квиток в світ шоу-бізнесу.

У кіно він дебютував роллю відважного пілота в фільмі «Анатолійські орли». Після цього на Улугоя посипалися пропозиції. Також молода людина стала досить відомою зіркою модельного бізнесу. Чарівна зовнішність привертає до нього безліч жінок. На даний момент Чатагай неодружений.

Киванч Татлитуг

Киванч Татлитуг – косовський албанець. Йому з дитинства подобався баскетбол і Киванч навіть грав на професійному рівні за один з найвідоміших турецьких клубів – «Бешикташ». Потім він зав’язав зі спортом і став моделлю. Тоді ж вирішив брати уроки акторської майстерності.

Перші його ролі в кіно, такі як «Американці на Чорному морі» і «Початківці відьми», пройшли майже непоміченими. Успіх приніс фільм «Заборонене кохання».

Киванча місцева преса часто називає не інакше як «наш Бред Пітт». Хоча сам актор завжди поводиться дуже скромно і навіть соромливо.

Озджан Деніз

Деніз відомий у себе на батьківщині і на європейському континенті не тільки, як актор, але і як сценарист, режисер і співак. Заради співочої кар’єри Озджан навіть залишив школу. Він довгий час гастролював в Німеччині. Три роки провів в турецькій армії.

У кінематографі дебютував в картині «Особняк з виноградними лозами». Актор одразу сподобався глядачам. Грав у фільмах «Тепер ти солдат», «Чорна троянда» та інших. Зайнятість в кіно не завадила Деніз випустити і кілька сольних альбомів. А в 2011 році він спробував себе в ролі режисера. Критики залишилися задоволеними.

Енгін Акюрек

Народився майбутній актор столиці Туреччини – Анкарі. За освітою Акюрек лінгвіст і історик. Але своє життя вирішив пов’язати з кіно. Серіал «У чому вина Фатмагуль» став поворотним в його кар’єрі. Роль хлопця, який згвaлтувaв дівчину, а потім одружився на ній, принесла Енгін популярність не тільки вдома, але і в далекому зарубіжжі.

Особисте життя Акюрек не виставляє напоказ. Тому турецькі ЗМІ часто приписували Енгін романи з партнерками по серіалам. Але актор завжди їх заперечував.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page