fbpx

Хто з українських селебрітіс прийшов на запальну вечірку із Періс Хілтон(фото)

Американська світська левиця, співачка та спадкоємиця готельного бізнесу Періс Хілтон спричинила справжній фурор у Львові. Прихильники зірки з усієї України приїхали до міста, щоб побачити співачку. Також у Львів завітали вітчизняні зірки, які також прагнули відвідати світський захід за участю Періс Хілтон, пише 24 канал.

Як відомо, американка прилетіла до України у супроводі свого зіркового нареченого, який має українське походження, актора Кріса Зілки. Оселилась зіркова пара у президентських апартаментах Grand Hotel, на відкриття якого приїхала Періс Хілтон.

Сотні прихильників зустріли американську співачку в львівському аеропорту, ще стільки ж чекали на появу знаменитості біля готелю. Така увага неабияк сподобалась Періс Хілтон, яка не стримувала захвату від українців.

Знаменита співачка підготувала свій DJ-сет, який став кульмінацією відкриття фешенебельного закладу в центрі Львова. Для вечірки Періс Хілтон вбрала чорну коротку сукню, доповнивши образ широким чокером з камінням, стильними окулярами та перчатками. Наречений співачки перебував на сцені разом з коханою, ритмічно підтанцьовуючи з нею.

Читайте також: Ведуча програми “Світське життя” Катя Осадча взяла інтерв’ю в Періс Хілтон(відео)

На вечірку за участю Періс Хілтон прибули популярні українські співаки та телеведучі. Зокрема, Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим першими опублікували фото біля Grand Hotel. Також захід відвідали DZIDZIO, Kishe, Марія Яремчук та Злата Огнєвич. Українські співачки вбрали стильні костюми з відвертим дукольте, чим здивували прихильників.

Відкриття Grand Hotel 🤪🌷🌷🌷#grandhotel Чарівна Злата❤

Публикация от Oksana Karayim (@oksana.karayim)

With Paris Hilton ina club😎😎😎 #kishe #weekendуЛьвові #grandhotel #parishilton

Публикация от Kishe (@kisheofficial)

You cannot copy content of this page