fbpx

Хитрощі від стилістів, які допоможуть вам виглядати ідеально

1. Дотримуйтесь порядку в шафі

Можливо, десь в світі є дівчата, які можуть зібрати карколомний look з речей, хаотично розкиданих по кімнаті. Але якщо ви таким даром не володієте – запам’ятовуйте!

Упорядкований і організований гардероб, в якому кожна річ має своє місце, значно скорочує час ранкових зборів перед виходом на роботу.

2. Цікавтеся прогнозом погоди перед виходом

Жоден навіть найстильніший образ не зіграє вам на руку, якщо він не адаптовані під погодні умови. Замшеві мокасини в проливний дощ? Модна багатошаровість в 30-градусну спеку? Погодьтеся, не найкращий варіант.

3. Плануйте ввечері, що надягнете вранці

Таке гардеробне планування позбавить вас від паніки і поспіху в разі форс-мажору. Наприклад, якщо ви проспали.

4. Мікс люксові марки і мас-маркет в одному образі

Сьогодні вже не модно з ніг до голови ходити в люксі. Зробіть інвестицію в кілька класичних речей вищої категорії. А гостромодні тренди шукайте в мережевих магазинах.

5. Носіть речі строго вашого розміру

Якщо вам вдалося втиснутися в джинси меншого розміру, ніж ви носите насправді, це ще не означає, що у вас хороший смак. Це означає лише те, що всі оточуючі будуть звертати увагу на ваш безглуздий зовнішній вигляд.

6. Підбирайте ідеальну білизну

Правильно підібрана добротна білизна додає +100 очок вашій самооцінці. А про привабливий зовнішній вигляд і говорити нема чого.

І головне, виходячи вранці з дому, не забудьте прихопити з собою гарний настрій!

You cannot copy content of this page