fbpx

І чого вона від нього ще хоче, питається! Донька надумала від чоловіка свого іти, повідомила мені новину, а я мало по стіні від несподіванки не сповзла. А причина? Ні, ну ви послухайте яка причина

І чого вона від нього ще хоче, питається! Донька надумала від чоловіка свого іти, повідомила мені новину, а я мало по стіні від несподіванки не сповзла. А причина? Ні, ну ви послухайте яка причина.

Ігорьок – зять мій, золота дитина. Я його окрім як “синочок” і “золотце” більше ніяк і не кличу. ну а як ти ще назвеш таку людину добру, хорошу ввічливу, завше готову при першому ж проханні допомогти? А работящий же який, тут усі в селі заздрять.

Рита моя заміж вийшла вісім років тому. Діток у них немає, але то все від Рити залежить. Бачте, вона кар’єрою зайнята і часу на пелюшки і підгузки не має. Не раз я їй говорила, що час назад не вернеш, та хіба ж вона мене слухає.

Пішла моя Рита в банк касиром працювати. Зайшла їй та банківська справа. Вона у мене дуже розумна і активна. одразу вчитись пішла і так рік за роком все нові і нові посади в тому банку отримувала. Оце десять років там і десять років у неї як не курси якісь, то семінари. Дипломами і грамотами можна скоро і грубку розпалити кілька разів.

А Ігорьок навпаки – хатня дитина. Він біля господарки порається. Для корови справжні хороми зробив мені, усе так до толку, так акуратно, так зручно. А кури в мене так просто цариці. У них в сараї краще ніж у когось у хаті. І світло і тепло і чисто. Що казати, господар, він скрізь і біля всього господар.

Але ось робота в Ігоря  – тракторист. Він свої поля обробляє і у місцевого фермера працює. заробляє гарно, як по сільським міркам, але тільки не для доньки моєї. Я день при дні чую. як вона ним невдоволена. Бачте, хоче аби він учитись пішов, професію здобув. Каже, що він повинен уже “нормально” почати заробляти, а то виходить, що вона сім’ю утримує.

А вже з Ритою не раз говорила, просила заспокоїтись.

Вона квартиру у столиці придбала, хоче жити там, а Ігорку місто не потрібне, йому тут добре. Та й що йому там на поверсі робити скажіть мені, якщо він о четвертій уже город виробив трави накосив на день бику і від свиней вичистив. заскочить у душ і біжить на роботу сповнений сил, ніби й не наробився, а навпаки щойно встав.

А донька умову поставила: або вони у столицю переїздять і він “людиною” стане, або кінець їхнім відносинам.

Ну от як мені дитину свою розуму навчити? Ну чого їй ще треба, така ж вона щаслива?

Ой люди, підкажіть, як бути, як на неї вплинути. Що ж я без такого помічника сама з хазяйством робитиму?

09,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page