fbpx

Ідеальні форми і відмінний смак: Іванка Трамп похизувалась стильним літнім образом під час офіційної поїздки(фото)

Донька глави Білого дому Іванка Трамп вкотре зачарувала своїм виглядом під час офіційної поїздки. Політик виглядала елегантно та витончено у сукні, пише 24канал

Іванка Трамп може сміливо похизуватись не тільки ідеальними формами, але й відмінним смаком. Політик вдало підбирає вбрання, доводячи, що класичні речі можуть виглядати ефектно на будь-якій події.

Та є в гардеробі Іванки Трамп і молодіжні сукні. Так, під час візиту до студентського літнього табору в Професійному технічному коледжі штату Меріленд політик засвітила шифонове світле плаття з квітковим принтом. Донька Президента постала перед студентами з хвилястим волоссям. Така буденна та грайлива зачіска додала її образу легкості.

“Неймовірний візит до літнього табору GenCyber, де ми познайомилися з вихованцями та студентами, які захоплюються математичними науками!” – поділилась враженнями Іванка Трамп.

Читайте також: ЗАПАЛЬНА ФІНАЛІСТКА ШОУ “ХОЛОСТЯК” ГАЛИНА ВИРІШИЛА ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ПРЕСТИЖНОМУ КОНКУРСІ: ДЕТАЛІ

За її словами, метою американської програми GenCyber ​​є збільшення інтересу молодих людей до кар’єри в галузі кібербезпеки. Разом зі студентами Іванка Трамп взяла участь у практичному занятті, що на кадрах виглядало дуже ефектно.

You cannot copy content of this page