fbpx

Ідея цікавої страви і відповідь на питання «що ж подати до столу, як прийдуть гості?». Цей рулетик дуже простий у приготуванні і дуже смачний

Ця страва буде чудовою прикрасою Вашої гостини, а ще містить мінімум шкідливого, експериментувати з інгредієнтами можна на власний розсуд, отже, ще й універсальний.

Для приготування «святкового рулету» нам потрібно:

500 грам фаршу,

6 яєць,

3 ст. ложки молока,

1 маленька цибулина

2 ст. ложки борошна

30 мл олії,

50 грам суміші зелені (кріп/ цибуля/ петрушка),

спеції та приправи : перець чорний, паприка, орегано, сіль.

Процес приготування:

1. Розпочнемо з начинки. До фаршу додамо дрібно різану цибулю, половину з наявного кропу та петрушки. Солимо, перчимо, присипаємо паприкою, орегано.

2. Одне яйце збити виделкою і додати до фаршу. Ще одне яйце зварити і, дрібно порізавши, також відправити до суміші. Добре вимішаємо масу. За бажанням можем експериментувати з видами фаршу, додати сухариків, чи навіть порізаної ковбаски, моркви… Тут вже на Ваш розсуд, смак і фантазію.

3. В мисці добре збити 4 яйця, додати молоко і борошно. Також підсолити, поперчити і всипати решту порізаної зелені. Маса має бути трішки густішою ніж на налисники.

4. Розігріваємо сковорідку та випікаємо налисники-оболонки. З 4 яєць виходить 3 налисники. Не робіть їх дуже тонкими, бо будуть рватися!

5. На налисники намажемо фарш, але крайчики млинця не промащуйте. Товщину фаршу також обирайте на власний розсуд. Чим менше фаршу, тим кращі завитки рулету вийдуть.

6. Рулети вкладаємо на харчову плівку та добре завертаємо. Закручуємо кінці, міцно фіксуючи.

7. Варимо рулети на малому вогні приблизно 40 хв.

8. Обережно витягнути рулети з плівки, дати їм добре остигнути та тоді різати.

Добре смакує на канапці і прикрасить тарілку з нарізками.

Смачного!

You cannot copy content of this page