fbpx

Іду по торгівельному центру, розмовляю по телефону, а тут навпроти вони! Нікого не помічають, жибонять собі щасливо і заходять за покупками ледь не до кожного магазинчику. А я то думаю, чого це він раптом вранці на роботу пританцьовуючи збирається

Іду по торгівельному центру, розмовляю по телефону, а тут навпроти вони! Нікого не помічають, жибонять собі щасливо і заходять за покупками ледь не до кожного магазинчику. А я то думаю, чого це він раптом вранці на роботу пританцьовуючи збирається.

Хтось скаже, що я егоїстка. Але, як інакше? Моєму батькові 62 роки. Він овдовів кілька років тому. Протягом усіх цих років тато був самотній, ніяк не міг змиритися з втратою коханої. Я йому постійно твердила, що потрібно продовжувати жити далі. Тим більше що він у мене красень. Але тато якось холодно ставився до всіх моїх зауважень.

Згодом я вже і змирилася з його самотністю. Хоча з нами по сусідству живе прекрасна жінка маминого віку. Але тато був непохитний.

І ось, кілька тижнів тому, тато якось враз змінився. Очі загорілися, рум’янець не сходить зі щік. Пританцьовує вранці, збираючись на роботу. Він у мене до цих пір працює.

Так ось, мене ці його зміни відразу насторожили. Відразу зрозуміло, що причиною всьому жінка. Але я і подумати не могла, що цією причиною стане моя ровесниця !!! Моєму здивуванню не було меж, коли я випадково зустріла його з нею в торговому центрі. В руках він ніс безліч пакетів. На деякий час я навіть розгубилася. Заховавшись, не стала підходити до них. Але ця дамочка мені відразу не сподобалася. Знаєте, вона відноситься до того типу жінок, яким абсолютно все одно з ким ходити за покупками. Аби оплачували рахунки.

Ну добре вона, з нею все зрозуміло. Але куди тато дивиться? Адже йому не двадцять років ?! Він чудово розбирається в житті, а вже тим більше в людях.

Чого-чого, але такого я від нього ніяк не очікувала. Мене тільки одне радує, якщо можна так висловитися в ситуації, що склалася: татове щастя в очах. Я б на все пішла, щоб захистити його від усіляких розчарувань.
Того ж вечора я завела з ним розмову про його нову знайому. Він з таким натхненням відгукувався про неї! Мені якось не по собі стало. Може, я даремно так думаю про цю жінку? Але здоровий глузд, все ж, сильніше хвилинного враження. В голові все перемішалося і стало незрозуміло, як же далі поводитися.

Я не маю нічого проти татового щастя з іншою жінкою. Але ж всьому є якісь рамки пристойності. Але як можна щось мати з ровесницею своєї дочки? Про яку любов тут може йти мова ?! Суцільний розрахунок! Висмокче вона з всі гроші, але ж потім покине. Без будь-якої жалості і співчуття. Мені просто його шкода.

Ось і переживаю я тепер. До чого готуватися, не знаю. Як її відвадити від тата – поняття не маю. Я просто хочу його захистити від зайвих потрясінь.

Якщо хто знає, як правильно вчинити в такому випадку, порадьте, будь ласка!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page