fbpx

Ігор Кондратюк розповів, як окупанти намагались схилити до сівпраці його брата: “Що він їм там наплів. Головне завдання було не співпрацювати”

Ігор Кондратюк, український ведучий і продюсер  26 червня в інтерв’ю розповів про те, як окупанти схиляли до співпраці його брата.

Відповідне інтерв’. Ігор Кондратюк дав “Українській правді”. За його словами російські ефесбешники намагалися схилити його брата, який жив на тимчасово окупованій території Херсонської області, до співпраці.

Цитуємо:

“До мого брата приходили, вели перемовини. На якихось херсонських номерах машина приїхала з ефесбешниками, коли він ще не виїхав, і схиляли його до роботи на них. Але він сказав: “Ні, я не буду”, – з різних причин, по здоров’ю… Коротше, що він їм там наплів – це насправді не має значення, тому що завдання було просто не співпрацювати”.

Як розповів Ігор Кондратюк, у минулому його брат довгий час був заступником мера Голої Пристані Херсонської області та депутатом районної ради. Тож не дивно що до його брата “завітали”.

“Вони приїхали до всіх, хто був більш-менш у керівництві або працював на виборних посадах, – розповів Кондратюк. – Декого забирали. Вони схиляють до колаборації та співпраці. Дехто не витримує. В основному відмовляють”.

27,06,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page