fbpx

Ігор Кондратюк відреагував на заборону російської музики в українському медіапросторі: “Через 271 день після подачі мною петиції на ім’я Президента про заборону виступів російських артистів в Україні”

Ігор Кондратюк, український продюсер та телеведучий, відреагував на прийняття Верховною Ради України Закону про заборону російської музики в українському медіапросторі.

Відомий продюсер привітав всіх, хто хотів прийняття закону з 2014 року зі знаменною подією. Також Ігор Кондратюк нагадав, що він був одним із ініціаторів петиції на ім’я Володимира Зеленського про заборону виступів російських артистів в Україні.

Петицію було зареєстровано ще влітку 2021 року.

Цитуємо:

«Через 271 день після подачі мною петиції на ім’я Президента про заборону виступів російських артистів в Україні сьогодні Верховна Рада одноголосно прийняла Закон № 7273-д.

Вітаю усіх, хто з 2014-го року хотів прийняття такого закону!

«Борітеся — поборете!» (Тарас Шевченко). Боролися — збороли!”

Також продюсер додав:

«Я би теж заборонив УСІХ росіян до закінчення війни і повного повернення усіх територій. А вже після Перемоги — дозволив би ротацію тих, хто був проти російської агрeсії з 2014-го року. Бо я ж знаю тих, хто буде складати Перелік «дозволених росіян»!

Це ті ж люди, які два останніх роки дозволяли концерти басти, успенської та іншої російської прокремлівської братії!!!” .

21,06,2022

You cannot copy content of this page