fbpx

“Інформація не підтвердиться”: Макс Гордєєв дав прогноз на найближчий тиждень і вказав чого варто чекати найближчим часом

Макс Гордєєв, відомий в Україні екстрасенс і переможець шоу “Битва екстрасенсів” дав прогноз щодо ситуації в столиці на найближчий час.

В своєму нещодавньому інтерв’ю Славі Дьоміну екстрасенс розповів, що, ворог так і продовжить свої атаки по столиці.

Окрім того, Макс Гордєєв розповів, що ситуація в Києві є і буде дуже напруженою.

“Буде ситуація реально дуже важка. Багато людей будуть в поганому енергетичному стані. Буде дуже сильний напряг.

Далі будуть намагатися зруйнувати силу і дух нашої країни і конкретно Києва. Київ – це серце країни. Але загалом позитивні карти падають. Десятка кубків каже, що попри те, що нерви будуть здавати, ситуація буде більш-менш стабільною”.

Також екстрасенс дав відповідь на питання чи підтвердиться інформація про нібито переселення киян в інші більш безпечні і більш стабільні з точки зору енергетики регіони.

За словами Макса Гордєєва інформація не підтвердилася його картами.

Як розповів екстрасенса йому випали тільки світлі і позитивні карти сонця, перемоги і удачі. Отже переживати з цього приводу не варто.

Слава Дьомін також уточнив за 7 листопада. Нагадаємо, адже говорять ніби в цей день буде ще одна масова атака не тільки столиці і всієї України.

Цитуємо:

“Ситуація буде спокійною по всіх регіонах України. Будуть військові дії, деякі “прильоти”. Але глобально ситуація не зміниться. Зміни будуть, але не варто на цій даті зациклюватися”.

02,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page