fbpx

Інно, прости, – почула голос колишнього, – Зрозумій, то було тимчасово. Ми ж з тобою тридцять років разом. Невже забудеш про всі ті роки щасливого шлюбу тільки через одну малесеньку помилку?

Я та Інна прожили у шлюбі цілих 30 років. У нас ніколи не було непорозумінь, а коли виникали якісь невдоволення, ми сідали за стіл і все спокійно з’ясовували. Мені навіть причепитися не було за що до Інни. Усі ці роки вона була ідеальною дружиною. Чудово готувала їсти, у будинку завжди було чисто та затишно. Вона була чудовою матір’ю, виростила прекрасних дітей, навіть працювала, незважаючи на те, що вона мала обов’язки по дому.

Вона ніколи мені і слова поганого не сказала. А коли я мав поганий настрій, то вона робила все, щоб підбадьорити і веселити мене. Вона дбала про мене. Щонеділі ходила в церкву, молилася за мене, за дітей та онуків, а потім поверталася додому і готувала неймовірно смачний пиріг з вишнями. Досі пам’ятаю його смак.

Ми були звичайною сім’єю, але після 50 вирішили зробити свій бізнес, вклалися обоє. І, боги, ми змогли розкрутитись так, як навіть і не мріяли. Всі ці гроші, можливості, вони звели мене з розуму.

На одній із вечірок я познайомився з Ангеліною. Вона була настільки красивою, просто як ангел, наче спустилася з самих небес. Богиня, не інакше. Я в житті не бачив таких жінок і просто втратив глузд здоровий.

Вона була така прекрасна. Що говорити про мою Інну, яка стала за ці роки чимось на кшталт сестри, чи мами.

Ангелині я теж сподобався і я зрозумів, що в мене є шанс, але вона поставила мені умову. Вона зі мною тільки якщо я розлучуся і одружуся з нею. Я пішов на все.

Я почав жити з Ангелиною, з ангелом на землі. Але я звідки міг знати, що незабаром цей рай перетвориться на пекло? Вона не працювала, не готувала, не дбала про мене, тільки робила великі очі і вказувала на те, чого їй хочеться сьогодні. Коли мені було погано на душі, вона просто розверталася і йшла кудись відпочивати з подругами, а я залишався один.

І тут я почав згадувати свою Інну. Адже вона мене щиро любила, адже ж от зараз вона б розрадила, допомогла, порадила. Мені так соромно та шкода.

Я хочу повернути свою Інну, хочу знову спілкуватися зі своїми дітьми, які мене викреслили зі свого життя за мій вчинок. Хочу повернути назад своє життя, яке сам розтоптав, та тільки Інна повертатися не хоче.

Вона помолодшала років на 15, стала неймовірно гарною. Більше зі мною спілкуватись не хоче. Але що робити? Я помилився, але зрозумів помилку, я хочу назад до своєї дружини.

Фото ілюстративне – pexels.

You cannot copy content of this page