fbpx

Існує тільки одни правильний спосіб заряджати ноутбук і смартфон, і, найімовірніше, ви його не знаєте

Сучасні ноутбуки мають одну серйозну слабкість – акумулятор. Проте найчастіше проблеми з батареєю виникають через те, що користувачі неправильно заряджають пристрій. Зокрема, дуже малій кількості людей відомий оптимальний та нешкідливий спосіб зарядки ноутбуків, про який повідомили представники компанії Сadex Еlectronics, передає 24 Техно.

Сadex Еlectronics, до слова, відомі тим, що виробляють найякісніші зарядні пристрої на всьому світовому ринку подібної техніки. А також інструменти експрес-тестування і діагностики акумуляторів, в тому числі і для промислових потреб. Саме тому керівництву із зарядки ноутбуків від інженерів даної компанії можна вірити як нікому іншому.

Читайте також: Весь цей час ви гробили телефон, заряджаючи його неправильно. І ось чому

Головною рекомендацією в керівництві команди Сadex Еlectronics є заклик не допускати найпоширенішу помилку – заряджати акумулятори ноутбуків до 100%. Найбільш оптимальним для накопичувальних акумуляторів в сучасних ноутбуках (і смартфонах, до слова, також) є початок заряду при 40% і завершення його вже на позначці 80%.

Такий спосіб, по суті, є основою рекомендаційних дій від фахівців компанії, так як може збільшити термін служби акумулятора в ноутбуці в 3-4 рази. Варто також сказати, що незалежні тести від інших команд, які перевіряють таку амплітуду зарядів, вже довели що при звичному способі зарядки батарея витримує всього 300 – 500 циклів, у той час як при зарядці до 70% (рекомендованої Сadex Еlectronics) число циклів зростає до 1200 – 2000.

03/12/2019

You cannot copy content of this page