fbpx

Існують чотири ознаки, які свідчать про наближення розриву стосунків

Американський фахівець з невербальної комунікації Патті Вуд назвала чотири ознаки майбутнього розриву відносин з партнером, пише “Новое Время”.

Експерт зазначила, що партнерам необхідно звертати особливу увагу на зміни в невербальному спілкуванні. На її думку, деякі з цих змін можуть свідчити про те, що в стосунках пари з’явилися проблеми, ігнорування яких може привести до розставання.

«Навіть маленькі, здавалося б, незначні зміни в невербальному спілкуванні між партнерами можуть стати підказками, які допоможуть запобігти розриву відносин», – говорить Вуд.

Вона віднесла до найбільш явної ознаки майбутнього розлучення ситуацію, коли один з партнерів несвідомо відповідає переляком, або різким рухом на спробу партнера наблизитися.

Читайте також: 7 рис: якою, на думку чоловіків, має бути ідеальна жінка

«Все просто – ви йдете в напрямку того, що вам подобається, і відштовхуєте те, що вам не подобається. Це основа мови тiла», – стверджує експерт.

Ще однією ознакою розриву є кількість неробочого часу, проведеного разом.

«Якщо час зменшується, то і шанси на успіх відносин – теж», – переконана вона.

Серед явних ознак майбутнього розлучення також – відсутність зорового контакту і ситуація, коли партнер уникає дотиків:

«Людина завжди буде хотіти дивитися на того, кого любить. Те ж можна сказати про дотики. Якщо раніше ваш партнер любив тримати вас за руку, а зараз став уникати цього, то це не дуже хороший знак», – підсумувала вона.

You cannot copy content of this page