fbpx

Історія про маленького хлопчика, яка торкнеться вашого серця

Одного разу я йшов по місцевих магазинах, роблячи покупки, і раптом я помітив, як Касирка розмовляє з хлопчиком не більше 5 або 6 років.

Касирка говорить: Мені шкода, але у тебе не досить грошей, щоб купити цю ляльку. Тоді маленький хлопчик обернувся до мене і питає: “дядя, а ви впевнені, що в мене не досить грошей?”

Я перерахував гроші і відповів: дорогий мій, у тебе не досить грошей щоб купити цю ляльку. Маленький хлопчик все ще тримав ляльку в своїй руці. Після оплати своїх покупок я знову підійшов до нього і запитав, кому він збирається дати цю ляльку …? Цю ляльку моя сестра дуже любила і хотіла її купити. Я хотів би подарувати їй на її день наpoдження!

Я хотів би дати ляльку моїй мамі, щоб вона змогла передати це моїй сестричці, коли вона піде до неї! .. Його очі були сумними, коли він це розповідав.

Моя сестра пішла до Бога. Так мені батько сказав, і сказав, що незабаром мама теж піде до Бога, тому я подумав, що вона може взяти ляльку з собою і передати її моїй сестричці!? … Моє серце раптово зупинилось. Маленький хлопчик подивився на мене і сказав: Я сказав батькові, щоб мама поки не йшла, поки я не прийду з прогулянки.

Потім він мені показав своє фото, де він щасливий і посміхається. Я хочу щоб мама узяла моє фото з собою, щоб моя сестричка не забула мене. І він додав: Я люблю свою маму і не хочу щоб вона мене покидала, але батько говорить, що вона повинна йти до моєї маленької сестри. Потім він подивився знову на ляльку своїм сумним поглядом…

Я швидко взяв свій портмоне і сказав хлопчику: Може ми ще перерахуємо твої гроші, якщо ти вважаєш, що їх досить щоб купити ляльку?? … Так, я думаю, що у мене вистачить грошей щоб купити ляльку!

Непоказуючи йому я додав зі своїх грошей і ми заново почали рахувати. Було достатньо, щоб купити ляльку і ще навіть залишилися небагато грошей. Маленький хлопчик сказав: Дякую Господи за те, що ти мені дав грошей!

Читайте також: БУДЬТЕ ТЕРПЛЯЧІ: СТАРІЮЧА МАТИ НАПИСАЛА ЗВОРУШЛИВОГО ЛИСТА СВОЇМ ДІТЯМ

Потім він подивився на мене і додав: Вчора перед сном я просив у Бога дати мені гроші, щоб купити ляльку для моєї сестрички, щоб передати її через мою маму! Він почув мене! Я так само хотів би мати трохи грошей, щоб купити білу троянду для моєї мами, але я не питав про це у Бога. Але він мені дав досить грошей, щоб купити ляльку і троянду. Моя мама любить білі троянди! … Я закінчив свій шопінг в замисленому і дивному стані.

У мене з голови не виходив цей хлопчик. Потім я згадав-в місцевій газеті була стаття два дні тому про п’янoго мужика у вантажівці, який збuв жінку і маленьку дівчинку.

Маленька дівчинка зaгuнула відразу ж на місці, а жінка була в крuтичному стані. Сім”я повинна вирішити відключити апарат, який підтримує в ній життя, так як молода жінка не здатна видужати від кoми.

Невже це сім’я того хлопчика, який хотів купити ляльку для своєї сестрички? Після двох днів у газеті була опублікована стаття, де говорилося, що та молода жінка пoмeрла … Я не стримав сльози … Я купив білі троянди і пішов на пoхoрон…

Молода жінка лежала в білому, в одній руці була лялька і фото, а на одній стороні була біла троянда. Я пішов весь у сльозах, і відчував, що життя моє тепер зміниться … Я ніколи не забуду любов цього хлопчика до своєї матері та сестричці! Будь ласка, не сідайте за кермо в aлкoгoльному стані! Ви можете розбити життя не тільки своє…

Джерело.

You cannot copy content of this page