fbpx

Іван-чай замість Кока-Коли – Путін порадив росіянам пити вітчизняні напої

Президент Росії Владімір Путін наказав замінити напій Coca-Cola напоєм іван-чай. Вказівку про налагодження масового виробницьва отримає міністр сільського господарства РФ.

Про це пише пропагандистське агентство ТАРС.

“Справді, це (іван-чай – ред.) напевно корисніше, ніж якась Coca-Cola, там одна хімія”, – заявив Путін.

Путін, слухаючи доповідь про користь Іван-чаю, поцікавився це росте ця трава та заявив, що тепер особисто готовий її збирати.

Путін додав, що документ за його резолюцією про виробництво цього вітчизняного напою покладуть на стіл міністру сільського господарства Росії.

Нагадаємо, що Coca-Cola HBC пішла з Росії зі скрипом і рипом, і більше не вироблятиме та не продаватиме напій Coca-Cola або продукцію інших своїх брендів на Росії. Зараз компанія та її клієнти розпродають наявні залишки. Коли вони закінчаться, Coca-Cola HBC “більше не вироблятиме і не продаватиме Coca-Cola або інші бренди Coca-Cola Company в Росії”, – заявила компанія.

На Росії Coca-Cola HBC крім самої Coca-Cola та її підвидів випускає Fanta, Sprite, Powerade, Schweppes, Burn, воду BonAqua, соки “Добрий”, Pulpy, Rich, “Моя Сім’я”, Innocent та іншу продукцію. На Росії працювало 10 заводів компанії.

Фото: ТСН.

07/20/2022

You cannot copy content of this page