fbpx

Качан капусти, 3 яйця, сковорідка – і капустяні шніцелі готові. Так смачно, що з’їдають прямо зі сковорідки!

Молода білокачанна капуста може бути смачною не тільки в салаті! Вони виходять такими апетитними і хрусткими, що складно втриматися і не взяти з тарілки ще хоч один, пише Копилка.

Завдяки короткій тепловій обробці, капуста зберігає майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо, адже цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінеральні солі, необхідними нашому організму. Тому смажена в яйці капуста – це не тільки ситне, швидке і недороге, але і корисне частування.

Шніцелі з капусти

Складові:

  • 1 невеликий качан молодої капусти (вагою до 1 кг);
  • 3 яйця;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль, перець за смаком;
  • соняшникова олія для смаження.

Приготування:

1. Головний секрет в приготуванні такої капусти – правильна нарізка. Качан повністю видаляти не можна, так як капустяне листя просто розваляться під час приготування. Зріж тільки виступаючу частину качана, качан наріж часточками.

2. Бланшируйте капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Злегка остуди.

3. Яйця збий, посоли і поперчи за смаком. Опускай кожну капустяний скибочку в яйце, потім в сухарі, потім знову в яйце і відправляй на сковороду з розігрітою олією.

Читайте також: 1 літр молока, 200 мл сметани, 3 яйця – і смачнючий домашній сулугуні готовий

4. Смаж до зарум’янювання з кожного боку.

Тепер це одна з моїх улюблених страв з капусти! Така закуска прекрасно поєднується з будь-якою зеленню або соусом, наприклад, сметанним з часником.

You cannot copy content of this page