fbpx

Калуські педагоги придумали новий челендж на підтримку ЗСУ – «Смілива гривня»

В Україні з 1 серпня по 31 жовтня діє благодійна акція «Смілива гривня»: монети номіналом 1, 2, 5, 25 копійок можна здати у відділеннях банків і ці кошти переказати ЗСУ.

Калуський підприємець Володимир Андрєєв вирішив долучитися до ініціативи – поставив пластмасову коробку у своєму магазині, яку люди заповнили за два дні, тоді він поставив бочку, яка вже практично заповнена. Поки волонтер розповідав «Вікнам» про ідею такої допомоги ЗСУ, до його магазину зайшли педагогині з Калуського ліцею №2 Юлія Дирів та Софія Данилюк. Вони принесли декілька пакетів монет, які зібрали діти їхнього закладу.

Юлія Дирів сказала, що таку акцію «Смілива гривня» дуже легко підтримати в школах, щоб допомоги захисникам України:

«Класні керівники постійно підтримують контакти з батьками й учнями. Усі активно долучалися, були раді взяти участь в акції. Нашим воїнам бажаємо перемоги і здоров’я, щоб усі поверталися живими, а всіх українців закликаємо допомагати чим можемо. Кожен — воїн на своєму фронті: і в школі, і вдома — всюди. Пропоную челендж по всіх навчальних закладах. На черзі — Калуська гімназія №9».

Володимир Андрєєв зазначив, що посортує зібрані кошти разом з волонтерами та залучить колекціонерів, адже серед монет можуть бути доволі рідкісні зразки, що тільки збільшить допомогу для ЗСУ.

Фото: колаж.

09/14/2022

You cannot copy content of this page