fbpx

Капуста, яйце, сухарі – тепер це одна з моїх улюблених страв! Шніцелі виходять такі апетитні і хрусткі, що складно втриматися і не взяти з тарілки ще хоч один

Молода капуста може бути дуже смачною не тільки в салаті!

Цей рецепт капустяних шніцелів тому підтвердження. Вони виходять такі апетитні і хрусткі, що складно втриматися і не взяти з тарілки ще хоч один …

Завдяки нетривалій тепловій обробці, капуста зберігає майже всі свої корисні властивості, що дуже важливо, адже цей овоч багатий на вітаміни, клітковину, мінеральні солі.

Тому смажена в яйці капуста – це не тільки ситне, швидке і недороге, але і корисне частування.

Що нам знадобаться?

  • 1 невеликий качан молодої капусти (вагою до 1 кг)
  • 3 яйця
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія для смаження

Як готувати?

Головний секрет в приготуванні такої капусти – правильна нарізка. Качан повністю вирізати не можна, оскільки капустяні листки просто розваляться під час приготування. Зріжте тільки виступаючу частину качана, качан наріжте шматками.

Бланшируйте капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Злегка остудіть.

Яйця збийте, посоліть і поперчіть за смаком. Вмочуйте кожну капустяну скибочку в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і відправляйте на сковороду з розігрітою олією. Смажте до рум’яної скоринки з кожної сторони.

Тепер це одна з моїх улюблених страв з капусти! Така закуска прекрасно поєднується з будь-якою зеленню або соусом, наприклад, сметанним з часником.

Смачного!

За матеріалами – Головні Новини.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page