fbpx

Картопляного пюре варю завжди трохи більше, адже всі просять приготувати ці палички. Картопляно сирні палички: практично з нічого нeймовірна смакота

Ще одна страва з розряду простих, але незвичайних: картопляно-сирні палички з сиром. Така страва стане відмінним перекусом, який можна взяти з собою на пікнік, або смачним сніданком для коханих.Джерело

Вони можуть стати для вашої родини чудовим сніданком, а також ситним перекусом, який можна взяти з собою на пікнік або на роботу.

Читайте також: Так за одну ніч вони зубожіли. За одну ніч посивіла матір і не стало батька. А коли їх розлучали, матір зомліла, а надрuвистий плач Остапа чувся на всю околицю

Готується закуска просто, швидко і легко, продуктів мінімум – а результат пригoломшливий. Хрусткі палички з картоплі, сиру і зелені, ніжні всередині, з ароматним розплавленим сиром. Від них просто неможливо відірватися, поки не з’їси все, до останнього шматочка. З даної кількості інгредієнтів виходить 8 штучок: вистачить на сім’ю з 4 чоловік.

склад продуктів

  • 180 грам картоплі;
  • 180 грам сиру,
  • одне куряче яйце;
  • один зубчик часнику;
  • 4 столових ложки борошна (плюс дві ложки на підсипку);
  • по половині пучка зеленої цибулі і петрушки;
  • 120 грам твердого сиру.

Картопляно-сирні палички з сиром: покроковий процес приготування

  1. Заздалегідь треба буде відварити очищену картоплю до готовності, в воді з додаванням солі. Потім дати йому трохи охолонути і перетворити в пюре (будь-яким зручним способом).
  2. У миску з картопляним пюре додаємо сир (будь-якої жирності і консистенції).
  3. Вбuваємо туди ж куряче яйце, солимо і розмішуємо до однорідності.
  4. Зелень промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо.
  5. Відправляємо зелень в миску з іншими інгредієнтами, додаємо туди ж часник, пропущений через прес. Знову все розмішуємо до однорідності.
  6. Всипаємо борошно пшеничне, замішуємо тісто.
  7. Стіл посипаємо борошном, викладаємо одну столову ложку тесту, робимо з неї довгасту корж.
  8. На середину викладаємо тертий твердий сир (можна і на дрібній, і на крупній тертці його натерти), закриваємо з усіх боків і защипуємо краю.
  9. На сковороду наливаємо рослинну олію, розігріваємо її і зменшуємо нагрів до середнього.
  10. Обвалююємо заготовки в борошні, викладаємо в розігріту олію, обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
  11. Картопляно-сирні палички з сиром подаємо на тарілці, застеленій листям зелені, доповнивши улюбленим соусом. Така страва стане відмінним перекусом, який можна взяти з собою на пікнік, або смачним сніданком для коханих. Інші прості рецепти дивовижних сніданків або швидких перекусів ви знайдете на нашому сайті.

Приємного всім апетиту і бадьорого дня.

You cannot copy content of this page