fbpx

“Каска – 200 доларів, бронежилет – 680”: У столиці затримано “підприємця” який організував торгівлю гуманітарною допомогою призначеною для наших Захисників. Подробиці

Нещодавно стало відомо, що в Києві було затримано зловмисника, який збагачувався, торгуючи гуманітарною допомогою, що призначена для Збройних сил України.

Про це йшлось у повідомленні голови Національної поліції України Ігоря Клименко.

Цитуємо:

«Чергового «бізнесмена» затримали днями в Києві. Чоловік мав доступ до гуманітарної допомоги, наданої для ЗСУ. Це військова амуніція, медичні аптечки, спальники тощо. І пішло це все не на фронт, а на ринок. Для прикладу, розцінки: бронежилет 4-5 класів захисту – 680 доларів США, каска – 200 доларів США», – повідомив Клименко.

В голові не вкладається, але за словами Ігоря Клименко «ділка» було взято при спробі продати близько 40 одиниць військової амуніції на суму понад 600 тисяч гривень.

Окрім того, за місцем його проживання знайшли ще понад 120 бронежилетів та касок, понад 500 індивідуальних перев’язувальних пакетів та аптечок та багато інших життєво необхідних для наших Захисників і Захисниць речей.

За розкрадання гуманітарної допомоги фігурант уже отримав підозру. Йому загрожує від 5 до 7 років ув’язнення.

01,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page