fbpx

Катя Осадча з коханим чоловіком поділились з шанувальниками сімейними фото з відпочинку на морі

Зіркове українське подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова часто любить подорожувати морськими курортами. Цього разу вони зупинились в Одесі, якій насолоджуються відпочинком більше двох тижнів, пише 24канал

Телеведучі разом зі спільним сином Іваном багато відпочивають біля моря, коштують місцеві солодощі та насолоджуються компанією одне одного.

Читайте також: ЯК ЄЛИЗАВЕТА II ПЕРЕТВОРИЛАСЬ НА СВІТСЬКУ ЛЕВИЦЮ В INSTAGRAM: КУМЕДНА ПІДБІРКА

Так, Катя Осадча ледь не щодня хизується в Instagram новими фото з відпустки, демонструючи різні пляжні образи та струнку фігуру. Зіркова матуся не забуває про головні тренди літа, серед яких можна побачити легкі білі накидки і солом’яні капелюхи.

Зірка також зізнається, що любить різні смаколики, сезонні фрукти та каву, якою в звичайні дні старається не зловживати.

У свою чергу Юрій Горбунов показує в мережі, як займається йогою на морському узбережжі, а також тішить фанатів кумедним дописом, де показує майже однакове взуття зі своїм 1-річним сином. Як і раніше, подружжя поки що не показує обличчя Івана.

Відпочинок «кружит» :) #літо #канікули

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Літо, час коли в телефоні фотографій стрімко більшає, ми фотографуємо природу, квіти, ландшафти і себе )) Діліться своїми найяскравішими світлинами і отримуйте подарунки від #lorealparis. 
Відсьогодні викладайте фото, 
ставте #літозLoreal, залишайте комент під цією публікацією. 1-го серпня ми оберемо п’ять найяскравіших світлин і за кілька днів переможці отмають пляжний аксесуар, як на фото :) хай щастить! 
P.S. У конкурсі беруть участь тільки фото, що викладені з моменту старту конкурсу. Профіль має будити відкритим! До зустрічі ! :)

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Поки Іван спить #Батькинавідпочинку

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Врівноважуємось!

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

Тато і син!!

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

You cannot copy content of this page