fbpx

Казково таланитиме у всіх починаннях: астролог назвав головних щасливчиків вересня

Гороскоп від відомого астролога повідає, на кого з представників зодіакальних сузір’їв чекає неймовірне везіння у вересні 2019 року. Астрологічний прогноз від Павла Глоби підкаже цим знакам Зодіаку, як не упустити щастя в найближчому місяці, пише “Стайлер”.

Відомий експерт в астрології вважає, що в першому місяці осені найбільше пощастить представникам трьох знаків Зодіаку.

Стрільці

Першими щасливчиками вересня, на думку астролога, стануть Стрільці. Цей місяць чудово підходить для налагодження потрібних зв’язків і службового просування. В особистому житті у Стрільців буде все чудово. Природжена харизма цього знака буде притягувати до нього інших людей і радувати вашу другу половинку.

Читайте також: Три знаки Зодіаку, які зможуть впоратися з труднощами вже до кінця цього літа. Біла полоса вже зовсім поряд!

Скорпіони

Представники цього знака Зодіаку також увійшли в число щасливчиків вересня. Експерт вважає, що в цьому місяці вони, як ніколи, відчують підтримку близьких людей. У цей період для Скорпіонів стануть актуальними домашній затишок, який подарує їм масу позитивних емоцій. У другій половині вересня можна сміливо вирушати в подорож.

Риби

Вересень наповнить Риб життєвими силами та ентузіазмом. Розташування планет подарує їм величезні ресурси для втілення в життя будь-яких починань. Причому удача буде супроводжувати Риб цілий місяць. Цей час особливо сприятливий для нових знайoмств і кар’єрних амбіцій. Експерт радить не втрачати приголомшливий шанс вересня і активно “брати бика за роги”.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page