fbpx

Кейт Міддлтон приголомшила вишуканим образом на королівському весіллі: фото

19 травня вся Великобританія, та й весь світ, побачили довгоочікуване весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Ця урочиста подія стала однією з найпопулярніших у 2018 році. На захід прийшли члeни королівської родини, зокрема, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон з дітьми, пише 24канал

Слідом за гостями до церкви Святого Георгія, що у Віндзорському палаці, прибув щасливий наречений – принц Гаррі. Його супроводжував рідний брат Вільям, який є шафером на весіллі. Перед виходом Меган Маркл на церемонію вінчання прибула королева Єлизавета ІІ та принц Філіп. Опісля монарха до церкви зайшла й Кейт Міддлтон з дітьми.

Читайте також: ПРИНЦ ГАРРІ ЗАПЛАКАВ КОЛИ ПОБАЧИВ НАРЕЧЕНУ МЕГАН МАРКЛ: ЗВОРУШЛИВЕ ВІДЕО

Як і всі запрошені гості, герцогиня Кембриджська ретельно вибирала вбрання. Кейт Міддлтон пройшла повз захоплений натовп у розкішному пальто кремового кольору. За етикетом, дружина принца Вільяма вбрала чарівний капелюх з квіткою. Головний убір виглядав дуже стильно та прикрашав ідеально укладене волосся герцогині. Туфлі на підборах завершили “лук” Кейт Міддлтон.

Поряд із Кейт Міддлтон крокувала її донька – принцеса Шарлотта. Принц Джордж їхав зі своїми кузенами та нареченою Меган Маркл до церкви Святого Георгія. Хлопчик допитливо виглядав з вікна авто.

You cannot copy content of this page