fbpx

Кельтський гороскоп – Гвоздика (3 вересня – 11 вересня)

Гвоздика з латинської Dianthus означає «божественна квітка», яку, насправді, дуже важко вирощувати, адже вона не переносить ні вологого, ні пересушеного ґрунту, різкої зміни температури. В нас гвоздика асоціюється з квіткою революції і, направду, такої прямолінійної людини, як Гвоздика, важко знайти, адже вони не бачать різниці між принциповістю та прямолінійністю.

Хоч люди й вважають Гвоздик конфліктними, але вони просто говорять те, що думають і не дивляться на тонкощі – кому, як і коли вони висловлюють свою думку. Гвоздики не впадають в філософські роздуми стосовно правди, справедливості, бо краще за всіх розбираються в цих істинах. А тим більше, хто правий, а хто винний. Хоч така прямолінійність оточуючими сприймається як агресивність та грубість, але Гвоздики вважають, що краще пожертвувати симпатіями, ніж збрехати.

Зазвичай, Гвоздики реалісти і не страждають завищеною самооцінкою. У них елементарне відчуття власного гідності та самоповага. Ці люди надто акуратні та охайні, тому оточуючі приписують їм гординю.

Проте, друзі цінять Гвоздик за їхній характер та цілеспрямованість, зазвичай, це друзі дитинства, які добре знають їхній характер.

Гвоздики й справді будуть стояти на своєму, навіть, коли з ними не погоджуються і «супротивників» більше

В сім’ї Гвоздики тримають порядок і інших до цього спонукають. І чоловіки і жінки стають головою родини, бо дуже практичні та працелюбні.

Фото: колаж.

10/02/2022

You cannot copy content of this page