fbpx

Кілька хитрощів, які допоможуть носити високі підбори довше, і без стрaждань.

Якщо ви любите носити високі підбори, тоді ці поради як раз для вас. Це допоможе вам носити таке взуття довше і без стрaждань.   Джерело

Так, дівчата готові випробобувати різні штучки для того, щоб полегшити собі життя. Це стосується, як одягу, так і взуття.

Ось добірка з найбільш важливими порадами, які допоможуть вам насолоджуватися життям, навіть будучи весь день на шпильках!

Читайте також: Я навчалась, як пороклята, аби стати утриманкою. Давайте, посмійтеся над “утриманкою”

1. Обирайте хороші підбори.

Наскільки довго ви будете носити взуття залежить частково від його якості. У це важко повірити рівно до моменту покупки більш дорогого і якісного взуття.

Взуття не повинно бовтатися на нозі, а чітко обтягувати ступню без порожнин і проміжків. Краще витратити трохи більше грошей, але придбати дійсно якісні туфлі.

2. Товщина каблука.

Шпильки вражаючі, але довго їх носити справжнє божевілля! Найкраще починати з товстого каблука. Вони вважаються більш стабільними і нога до них набагато швидше звикне.

Згодом ви зможете носити менш товстий каблук. А там плавно перейти до улюблених шпильок.

3. Ніколи не взувайте нові туфлі на весь день!

Не варто діставати жодного разу не ношені туфлі на якусь тривалу серйозну подію. Серйозно, ви можете собі зіпсувати все.

Після покупки краще постарайтеся розносити їх трохи вдома. Прогуляйтеся в них недовго, дозвольте своїм ногам до них звикнути. Тільки тоді ваше взуття зможе прослужити вам довше.

4. Від бoлю в стопі позбавлять зв’язані пальці.

Це не жарт! Якщо зв’язати третій і четвертий пальці ніг (рахуючи від великого пальця), це допоможе позбавитися від бoлю в стопі. Так можна хоч цілодобово ходити в улюблених туфлях.

Якщо зв’язати пластиром, бинтом або м’якою стрічкою середні пальці ніг, м’язи стоп вирівнюються і знімають напругу з п’ят.

5. Додаткові хитрощі:

  1. Якщо ваше взуття вам трохи тисне: помістіть його в морозильник, поклавши всередину невеликі мішечки з льодом (можна навіть прямо в носки). Таким чином, лід поступово розширить стінки взуття і вам буде комфортно в ньому ходити.
  2. Не стійте довго на одному місці: це найгірше, що можна робити при носінні взуття на високих підборах. Ноги в туфлях дуже швидко втомляться. Краще постійно ходити, або якщо є можливість посидіти — посидьте. У такому взутті добре йти туди, де вам не доведеться дуже довго стояти на одному місці.
  3. Зволожуйте ноги: це те, що ми робимо дуже нерегулярно. Зневоднені ноги виглядають не дуже красиво. Більш того, у вас буде менше шансів заробити купу хворобливих мозолів.
    Практика: чим більше ви носите каблуки, тим краще будете на них ходити!

You cannot copy content of this page