fbpx

Кінець епохи диктатора: британський таблоїд написав про день х для президента РФ

У британському таблоїді The Dаily Mіrror поділилися прогнозом російського містика з приводу грядущого закінчення епохи диктатора Владіміра Путіна.

Російський екстрасенс передбачив кінець епохи диктатури Путіна і вірить, що вона закінчиться вже до кінця 2022 року.

За прогнозом Олександра Кантоністова, його не стане вже цієї осені.

“З початку червня починається найкритичніший період у житті Путіна – це будуть різноманітні спроби прибрати диктатора. У нього, найймовірніше, посиляться розлади вплинуть на його рішення стосовно керівництва рф”, – розповів він.

Експерт переконаний, що навіть наближені люди здаватимуться йому зрадниками. Це призведе до необдуманих вчинків, які незабаром сильно зашкодять диктаторові.

Кантоністов вважає, що шлях Путіна може завершитися в кабінеті в Кремлі, оскільки разом із “піком життя” приходить і найбільша небезпека:

“Пік життя Путіна спостерігається до серпня-вересня 2022 року. У цей період ймовірність його кончини дуже висока. Швидше за все, вона настане всередині його кабінету”, – поділився передбаченням екстрасенс.

Видання зазначає, що раніше екстрасенс давав прогнози, які несправдилися, але частина з його прогнозів таки знайшла підтвердження. Зокрема, йшлося про спробу замаху на диктатора, яка пізніше була підтверджена у ЗМІ.

Також, таблоїд, посилаючись на власні джерела, звертає увагу читачів на те, що президент РФ відмовляється ризикувати і став одержимий ідеєю, що хтось збирається зайняти його місце.

Кремль цілодобово посилено охороняється, оскільки охорона була суттєво посилена після початку його вторгнення в Україну.

Фото: Ройтерс.

07/13/2022

You cannot copy content of this page