fbpx

Кіт, який зник 14 років назад, повернувся до господаря(фото)

Перрі Мартін з міста Форт-Пірс, штат Флорида, втратив свого кота по кличці Томас Молодший, або Т2, ще 14 років тому. Тоді йому довелося переїхати до іншого міста через pyйнівний ураган. Він узяв вихованця із собою, але той утік в перші ж дні після переїзду. Пошуки тварини ні до чого не привели, і господар вирішив, що Томаса збuла машина, пише видання Сегодня..

З того часу Перрі переїжджав ще кілька разів, а потім повернувся до рідного міста. У той же час Т2 підібрали на вулиці зоозахисники, які відправили тварину до притулку, де його просканували. Співробітники були вкрай здивовані, що за всі 14 років кота жодного разу ніхто не підібрав і не відправив до ветеринара або притулку.

В результаті 60-річному Перрі подзвонив той же ветеринар, який 16 років тому чипував кошеня, і повідомив про знахідку. За словами чоловіка, він був “на сьомому небі від щастя”, однак найбільше йому хотілося б дізнатися, що всі ці роки робив його кіт. “Було б чудово, якби він хоча б на 15 хвилин отримав здатність говорити і розповів про свої пригоди. Напевно, він запитав би щось на кшталт:”Тато, чому ти не відкривав мені двері?”, – розповів господар.

Спочатку кіт відмовлявся від їжі та води і спав переважну частину дня. Однак через десять днів після возз’єднання з господарем тварина потихеньку почала згадувати його.

Читайте також: Вірність: ось уже 17 років лелека, долаючи 13 тисяч кілометрів, прилітає до своєї поpaненої подруги(фото)

“Я обов’язково зроблю так, щоб він прожив решту своїх днів у комфорті. У нього стирчать кіcтки, і йому вже 18 років, але це все ще мій Т2”, – зізнався Перрі.

You cannot copy content of this page