fbpx

Кокосовий рулет “Раффаелло” – десерт, який оселиться у вашому домі назавжди!

Цей кокосовий десерт готується на основі печива з додаванням какао та згущеного молока. Рулет не треба випікати, а це значить що ви витратите зовсім небагато часу на приготування кокосової ласощі. Ковбаска “Раффаелло” має насичений кокосовий смак, тому вона справжня знахідка для всіх любителів десертів з екзотичним горіхом!

З цієї кількості інгредієнтів вийде рулет вагою 1.400 кг.

Інгредієнти:

400 гр печива

400 гр згущеного молока

200 гр кокосової стружки

100 гр вершкового масла

2 вафельних коржа

40 гр какао

120 мл води

15 мл ромової есенції

Приготування:

Кокосова начинка:

Змішайте згущене молоко з кокосом. Розкришіть вафельні коржі і додайте їх в кокосову суміш. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і викладіть суміш на харчову плівку. Поверніть в формі тугого рулету. Добре закріпіть кінці плівки і покладіть кокосовий рулет в холодильник.

Шоколадна суміш:

Поставте на маленький вогонь каструлю з водою, цукром і какао. Безперервно помішуючи суміш поки цукор повністю розчиниться. Зніміть каструлю з вогню і додайте в неї вершкове масло і poмову есенцію. В окремому посуді розкришити печиво і перелийте в нього шоколадну глазур. Ретельно перемішайте інгредієнти і викладіть суміш на харчову плівку у вигляді прямокутного коржа. Дістаньте з холодильника кокосовий рулет “Раффаеллі”, звільніть від харчової плівки. Покладіть рулет з кокоса на корж з печива і знову згорніть у рулет. Закріпіть кінці плівки і поставте готовий рулет в холодильник на 2-3 години.

Обов’язково приготуйте кокосовий рулет! Незважаючи на те що продукти для приготування цього десерту дуже доступні, а рецепт досить простий у приготуванні, рулет здивує вас своїм зовнішнім виглядом, і чудовим смаком.

Готуйте з задоволенням.

Смачного!

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page